Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!   🎈SUPER-UITVERKOOP 🎈   Bespaar tot wel 67%

KnitPro

Draaikabel voor verwisselbare rondbreinaalden

Roestvrij staal

Bespaar 5,90 € 5,90 €

Levering 2.5 werkdagen

Verzendkosten vanaf 6,49 €Gratis verzending vanaf 79,00 €

Wij scoren een Uitstekend op Trustpilot

Een echt mooie kabelset in roestvrij staal met 360° rotatieverbinding. Draaibare kabels van KnitPro zijn kwaliteitskabels die buitengewoon zijn. Ze zijn duurzaam en flexibel en hebben vloeiende overgangen naar de schroefdraad, die 360° kan draaien voor flexibeler breien.

De kabels zijn blauwgroen van kleur en passen perfect bij de Mindfull Collection van KnitPro. De staalkabels hebben een fijne en gladde coating en zijn bovendien "geheugenvrij", wat betekent dat ze zich altijd netjes uitvouwen en zonder risico op breken. 

De set bevat:

  • 1 kabel
  • 2 stoppers
  • 1 sleutel

Alle delen zijn uitwisselbaar met alle KnitPro verwisselbare breinaalden/haaknaalden in alle materialen!

Je gebruikt de kleine sleutel om ervoor te zorgen dat de kabel en naaldpunten goed in elkaar worden geschroefd. Steek het uiteinde van de sleutel door het kleine gaatje in de schroefdraad en draai de naaldpunt stevig vast terwijl je de sleutel op zijn plaats houdt. Op deze pagina vind je een videolink.

De stoppers in deze set zijn fijne halve bollen met een bloemmotief, en je gebruikt ze als je even pauze moet nemen van je werk. De naaldpunten worden dan vervangen door de stoppers, zodat de steken op de kabel blijven waar ze horen. Je schroeft eenvoudig de stoppers op de kabel, op dezelfde manier als de naaldpunten.

Let Op! De lengte van de kabel is inclusief de naalden:

40 cm: de kabel is 20 cm lang zonder naalden
50 cm: de kabel is 28 cm lang zonder naalden
60 cm: de kabel is 35 cm lang zonder naalden
80 cm: de kabel is 56 cm lang zonder naalden
100 cm: de kabel is 76 cm lang zonder naalden

Marian

De pennen zijn vrij puntig hetgeen ik erg prettig vind, het 360gr draaien vd soepele gladde draad is super Nooit geen gedraaide krul in de draad
De set is een investering maar erg fijn om te hebben
En ook los bij te bestellen


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken