Rico Design

Rico Design is één van de toonaangevende grossiers in Europa op het gebied van verkoop van kunst en verschillend handwerk en textiel. Het is een firma met 150 personeelsleden, met het hoofdkantoor in Duitsland. De laatste jaren is het productassortiment uitgebreid met nieuwe innovatieve en creatieve ideeën, dat maakt dat er iets is voor iedere smaak. 

De vele goede eigenschappen van Rico Design

De 3 verschillende garens die wij brengen van Rico Design zijn allen van fantastische kwaliteit met een verschillend doel. Je vindt bijvoorbeeld 100% katoen, 100% polyester en een menggaren.

De 3 garens die je vindt in ons assortiment zijn:

  • Rico Creative Bubble (100 % polyester)

  • Rico Cotton Soft Print (100 % katoen)

  • Rico Creative Glühwürmchen (54% Acryl, 30% Wol, 16% Glasfiber)

Deze 3 garens lenen zich goed voor iedere dag gebruik. Met Creative Bubble haak je bijvoorbeeld je eigen schuursponsje, of scrubhandschoen, het heeft een exfoliërende werking. Het Fashion Cotton Spray garen geeft je de mogelijkheid om mooie zomertruitjes te maken, omslagdoeken of vesten. En niet als laatste kun je met Creative Glühwürmchen mooie winterprojecten maken, want dat licht op in de donkere wintermaanden als er een lichtbron op schijnt,  het heeft namelijk een reflecterende draad.

Rico Design is een garen geworden dat vele brei- en haakenthousiasten gebruiken, omdat het garen is van hoge kwaliteit. Wij zijn ook zelf zeer gecharmeerd van dit fijne garen, dat zoals boven genoemd gebruikt kan worden voor zomer- en winterprojecten.

Krijg inspiratie van anderen

Wil je graag specifieke garens in gebruik zien of wil je graag meer inspiratie voor de patronen? Op Hobbii.nl kun je foto’s zien van de projecten van andere klanten. Klik op het specifieke garen en kies ‘Fotogalerij’. Hier kun je tegelijkertijd je eigen foto’s van je projecten uploaden voor inspiratie voor ons en vele anderen. Hartelijk dank.

Bestel Rico Design garen online - makkelijk en snel

Bij Hobbii streven we ernaar om één van de besten en snelsten te zijn bij de levering van Rico Design garen en accessoires. Daarom ontvang je je garen altijd op z’n laatst 3 dagen na bestelling online. We hebben een hoge standaard bij onze klantenservice, dus je kunt altijd bellen, als je vragen hebt over onze producten. We geven vol retourrecht op producten besteld in onze webshop.

Contact Hobbii.nl

Je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen, als je vragen hebt over ons Rico Design garen of hulp nodig hebt bij het bestellen. Contact opnemen kan via het contactformulier, dan antwoorden we zo spoedig mogelijk. Je kunt ook bellen op 085 0012 133 of mailen naar klantenservice@hobbii.nl. We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn.

Er zijn geen producten in deze categorie.

Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Bekijken