Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!   🎈SUPER-UITVERKOOP 🎈   Bespaar tot wel 67%

KnitPro

EXTRA Korte Kabels voor Verwisselbare Rondbreinaalden

2 stk. - Nylon

Bespaar 0,80 € 7,70 € 8,50 €

Levering 2.5 werkdagen

Verzendkosten vanaf 6,49 €Gratis verzending vanaf 79,00 €

Wij scoren een Uitstekend op Trustpilot

Een echt fijne EXTRA KORTE kabel-set van KnitPro. In deze set krijg je twee lengten kabels, die beide extra kort zijn, en passen bij KnitPro's Denim extra korte verwisselbare rondbreinaalden, geschikt voor kleine omtrekken. Als je deze kabels combineert net de korte Denim-naalden, dan heb je de mogelijkheid voor het maken van rondbreinaalden van in totaal 26 en 30 cm. Geschikt voor sokken, babykleding, enz. Je vindt een link naar de naaldpunten op deze pagina.

De kabels zijn blauw, resistent en flexibel met gladde overgangen naar het draaimechanisme zonder knak en draaiingen. Gemaakt van Nylon.

De set bevat:

  • 1 kabel van 13 cm (zonder schroefdraad)
  • 1 kabel van 17 cm (zonder schroefdraad)
  • 4 stoppers
  • 2 kabelsleutels

Alle delen zijn compatible met alle KnitPro verwisselbare breinaalden/haaknaalden in alle materialen! Deze korte kabels passen echter alleen samen met KnitPro's Denim-naalden, en zijn niet lang genoeg voor alle andere verwisselbare rondbreinaalen.

Je gebruikt de kleine kabelsleutel om ervoor te zorgen dat de kabel en naalden goed in elkaar worden geschroefd. Steek het uiteinde van de sleutel door het kleine gaatje op de schroefdraad en draai de punt van de naald stevig vast terwijl je de sleutel op zijn plaats houdt. Op deze pagina vind je een videolink.

De stoppers gebruik je, als je werk op pauze gaat. De naaldpunten worden dan vervangen door de stoppers, zodat de steken op de kabel blijven zitten waar ze horen. Je schroeft de stoppers eenvoudig op de kabel, op dezelfde manier als de naaldpunten.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken