Onze beste prijzen >>   🌷 APRILUITVERKOOP 🌷   Bespaar tot wel 54%
  Gids: Leren haken voor linkshandigen

  Heb je getwijfeld om garen en haaknaald op te pakken omdat je linkshandig bent en het een beetje lastig vindt om hulp te vinden om aan de slag te gaan? Hier hebben we de ultieme gids voor je samengesteld! Ga aan de slag met je nieuwe favoriete hobby. 🧶❤️

  Linkshandig? Houd je garen en haaknaald goed vast

  Wil je graag leren haken? Dan is het een goed idee om te kijken hoe je je garen en haaknaald vasthoudt. Om een goede stekenverhouding en dus een mooi resultaat te krijgen, is het belangrijk dat je je garen en haaknaald goed vasthoudt.

  13 gratis haakpatronen voor Pasen

  Piep piep! 🐣 Is het tijd om aan de slag te gaan met de paasversieringen van dit jaar? Hier hebben we 13 haakpatronen verzameld die Pasen, pastelkleuren en lente uitstralen. En ze zijn allemaal helemaal gratis. 💛 Kies of je begint met de schattige paaskuikens of de praktische manden!

  Maak kennis met de ontwerper: Taylor Bento

  Ontdek de creatieve wereld van Taylor Bento in deze exclusieve Q&A. Verken haar 'Carry On'-collectie met drie gratis haakpatronen voor tassen. De perfecte inspiratie voor je volgende haakproject! ✨

  Zo haak je een temperatuurdeken – een jaar in kleuren

  Heb jij de mooie en kleurrijke temperatuurdekens ook gezien op social media en vraag je je af of dit iets voor jou is? In deze blogpost lees je alles, van het samenstellen van een kleurenpalet tot hoe je aan de slag gaat.

  Maak kennis met de ontwerper: Knitwits & Yarns

  We hebben een gesprek gehad met Brendan Girak, ook bekend als Knitwits & Yarns. Laat je in deze blogpost inspireren door zijn eenvoudige en bewuste benadering van breien. 🧘 Oh, en hadden we al gezegd dat Brendan zojuist 3 gloednieuwe (en GRATIS) beanie-patronen heeft uitgebracht?

  Gehaakte boordsteek: verbeter je vaardigheden met deze stapsgewijze handleiding

  VIDEOGIDS: Laten we eerlijk zijn: in de haakwereld is het kennen van de boordsteek net zoiets als het hebben van een geheime superkracht! 🦸‍♀️In deze tutorial laten we je zien hoe je een gehaakte boord maakt die er niet alleen prachtig uitziet, maar je projecten ook een rekbare en nauwsluitende pasvorm geeft.

  Gemakkelijk Pompons maken: Stap-voor-Stap handleiding voor het gebruik van de Pompon Maker

  Maak je klaar om je projecten naar een hoger niveau te tillen met onze handige gids voor het gebruik van een pomponmaker. Zeg hallo tegen de eindeloze mogelijkheden van pompon creaties!

  Handleiding: Lavender Haarband med dubbele gerstekorrelsteek en i-Cord

  Ga aan de slag met een project dat niet alleen leuk (en eenvoudig) te breien is, maar waarmee je ook een elegant en praktisch accessoire maakt voor de winter. We hebben het natuurlijk over de mooie Lavender Haarband! Ontvang het patroon gratis en volg onze videohandleiding hier ✨

  Maak kennis met de ontwerper: Pica Pau (kersteditie)

  Duik met ontwerper Yan Schenkel in de speelse wereld van Pica Pau. Ontdek haar inspiratie voor de schattige figuurtjes en haar Argentijnse kersttradities. ✨ Psst! Heb je de 5 nieuwe, gratis te downloaden amigurumi-patronen al gezien?

  Maak kennis met de ontwerper: Katie Jones (kersteditie)

  Haal die naalden maar boven en maak je klaar om je huis te versieren in de stijl van Katie Jones! Katie heeft 5 nieuwe kerstpatronen (zowel haak- als breipatronen) ontworpen om december extra feestelijk te maken. We hebben met Katie gepraat en in deze blogpost vertelt ze meer over haar inspiratie voor de 5 Candyland-patronen en deelt ze haar beste tips! 🌟

  Tricotsteek

  De beginnershandleiding: De tricotsteek is een must-know-steek voor elke breier. Beheers het soepele breipatroon met deze stapsgewijze handleiding. Het is heel gemakkelijk, dat beloven we!

  Gedraaide boordsteek

  Ben jij ook verliefd op de prachtige look van de Gedraaide boordsteek? Dan is deze blogpost iets voor jou! Volg onze eenvoudige stap-voor-stap handleiding en leer de Gedraaide boordsteek onder de knie te krijgen. Dit patroon zal je volgende truiproject naar een hoger niveau tillen!

  Maak kennis met de ontwerpster: kolibri by johanna (Vragen en antwoord)

  Maak kennis met Johanna, de ontwerpster van breipatronen die achter het elegante en moderne merk, kolibri by johanna, staat. In deze blogpost praat Johanna over het leven als ontwerpster van breipatronen, het ontwikkelen van haar eigen ontwerpproces en nog veel meer. Ze heeft het ook over de nieuwe samenwerking met Hobbii en de Japandi-patronen.

  Onzichtbaar meerderen

  Je bent nu op de plek in je patroon aangekomen waar je een steek erbij moet maken. Hier laten we zien hoe je een onzichtbare meerdering maakt, zodat er geen gaten in je werk komen.

  Magic Loop

  Magic Loop is een breitechniek waarmee je op een rondbreinaald kunt breien, ongeacht hoeveel steken je op de naald hebt. De techniek is een goed alternatief voor sokkennaalden en kan onder andere gebruikt voor mouwen en sokken. We begeleiden je bij deze eenvoudige techniek.

  Maak kennis met de ontwerpster: Stine Hoelgaard

  Maak kennis met Stine Hoelgaard – de ontwerper die dit jaar de patronen in de adventskalender van Hobbii heeft ontworpen. Stine breit en haakt en ze heeft één heel speciale kersttraditie. Lees hier meer over Stine!

  7 redenen om eindelijk Tunisch haakwerk te proberen

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Tunisch haken is een unieke techniek die lijkt op zowel breien als traditioneel haken. In deze blogpost geeft Toni Lipsey je zelf 7 redenen waarom je de techniek met de prachtige steken eens zou moeten proberen!

  Hoe je de driekleurige linnensteek haakt

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Leer de driekleurige linnensteek en breng je haakprojecten van eenvoudig naar mooi met patroonontwerper Toni Lipsey. Ontvang ook het gratis patroon voor de The Tri Colour Trays!

  5 Tips voor het maken van Perfecte Kleurenpaletten

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Een van de leukste dingen aan het starten van een nieuw project is het samenstellen van kleuren! Hier geeft Toni Lipsey je 5 tips over hoe je een harmonieus kleurenpalet kunt creëren dat precies past bij de sfeer die je zoekt.

 
Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken