De populaire aanbiedingen van nu!   ✨ KERSTUITVERKOOP ✨   Bespaar tot wel 54%
  Handleiding: Lavender Haarband med dubbele gerstekorrelsteek en i-Cord

  Ga aan de slag met een project dat niet alleen leuk (en eenvoudig) te breien is, maar waarmee je ook een elegant en praktisch accessoire maakt voor de winter. We hebben het natuurlijk over de mooie Lavender Haarband! Ontvang het patroon gratis en volg onze videohandleiding hier ✨

  Gehaakte boordsteek: verbeter je vaardigheden met deze stapsgewijze handleiding

  VIDEOGIDS: Laten we eerlijk zijn: in de haakwereld is het kennen van de boordsteek net zoiets als het hebben van een geheime superkracht! 🦸‍♀️In deze tutorial laten we je zien hoe je een gehaakte boord maakt die er niet alleen prachtig uitziet, maar je projecten ook een rekbare en nauwsluitende pasvorm geeft.

  Gemakkelijk Pompons maken: Stap-voor-Stap handleiding voor het gebruik van de Pompon Maker

  Maak je klaar om je projecten naar een hoger niveau te tillen met onze handige gids voor het gebruik van een pomponmaker. Zeg hallo tegen de eindeloze mogelijkheden van pompon creaties!

  Maak kennis met de ontwerper: Pica Pau (kersteditie)

  Duik met ontwerper Yan Schenkel in de speelse wereld van Pica Pau. Ontdek haar inspiratie voor de schattige figuurtjes en haar Argentijnse kersttradities. ✨ Psst! Heb je de 5 nieuwe, gratis te downloaden amigurumi-patronen al gezien?

  Maak kennis met de ontwerper: Katie Jones (kersteditie)

  Haal die naalden maar boven en maak je klaar om je huis te versieren in de stijl van Katie Jones! Katie heeft 5 nieuwe kerstpatronen (zowel haak- als breipatronen) ontworpen om december extra feestelijk te maken. We hebben met Katie gepraat en in deze blogpost vertelt ze meer over haar inspiratie voor de 5 Candyland-patronen en deelt ze haar beste tips! 🌟

  Tricotsteek

  De beginnershandleiding: De tricotsteek is een must-know-steek voor elke breier. Beheers het soepele breipatroon met deze stapsgewijze handleiding. Het is heel gemakkelijk, dat beloven we!

  Gedraaide boordsteek

  Ben jij ook verliefd op de prachtige look van de Gedraaide boordsteek? Dan is deze blogpost iets voor jou! Volg onze eenvoudige stap-voor-stap handleiding en leer de Gedraaide boordsteek onder de knie te krijgen. Dit patroon zal je volgende truiproject naar een hoger niveau tillen!

  Maak kennis met de ontwerpster: kolibri by johanna (Vragen en antwoord)

  Maak kennis met Johanna, de ontwerpster van breipatronen die achter het elegante en moderne merk, kolibri by johanna, staat. In deze blogpost praat Johanna over het leven als ontwerpster van breipatronen, het ontwikkelen van haar eigen ontwerpproces en nog veel meer. Ze heeft het ook over de nieuwe samenwerking met Hobbii en de Japandi-patronen.

  Onzichtbaar meerderen

  Je bent nu op de plek in je patroon aangekomen waar je een steek erbij moet maken. Hier laten we zien hoe je een onzichtbare meerdering maakt, zodat er geen gaten in je werk komen.

  Magic Loop

  Magic Loop is een breitechniek waarmee je op een rondbreinaald kunt breien, ongeacht hoeveel steken je op de naald hebt. De techniek is een goed alternatief voor sokkennaalden en kan onder andere gebruikt voor mouwen en sokken. We begeleiden je bij deze eenvoudige techniek.

  Maak kennis met de ontwerpster: Stine Hoelgaard

  Maak kennis met Stine Hoelgaard – de ontwerper die dit jaar de patronen in de adventskalender van Hobbii heeft ontworpen. Stine breit en haakt en ze heeft één heel speciale kersttraditie. Lees hier meer over Stine!

  7 redenen om eindelijk Tunisch haakwerk te proberen

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Tunisch haken is een unieke techniek die lijkt op zowel breien als traditioneel haken. In deze blogpost geeft Toni Lipsey je zelf 7 redenen waarom je de techniek met de prachtige steken eens zou moeten proberen!

  Hoe je de driekleurige linnensteek haakt

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Leer de driekleurige linnensteek en breng je haakprojecten van eenvoudig naar mooi met patroonontwerper Toni Lipsey. Ontvang ook het gratis patroon voor de The Tri Colour Trays!

  5 Tips voor het maken van Perfecte Kleurenpaletten

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Een van de leukste dingen aan het starten van een nieuw project is het samenstellen van kleuren! Hier geeft Toni Lipsey je 5 tips over hoe je een harmonieus kleurenpalet kunt creëren dat precies past bij de sfeer die je zoekt.

  Hoe je de Clawfoot Stitch haakt

  TL YARN CRAFTS TAKEOVER – Pak je haaknaald op! Het is tijd om te leren hoe je de Clawfoot Stitch gebruikt in het On The Go Tas-patroon. En je leraar voor vandaag … Toni Lipsey!

  8 nieuwe haakpatronen van TL Yarn Crafts

  Ben jij net zo dol op patronen van TL Yarn Crafts als wij? Dan laten deze 8 GLOEDNIEUWE patronen van Toni Lipsey je haakhanden tintelen! Dus pak de haaknaald en zoek je volgende project.... of je volgende 8 projecten! Wij kunnen niet kiezen!

  Maak kennis met de ontwerper: TL Yarn Crafts (Q&A)

  Als je van gemakkelijk te begrijpen haakpatronen houdt en van chique ontwerpen houdt, dan ken je waarschijnlijk TL Yarn Crafts. In deze blogpost onthult de ontwerpster achter het nieuwe garen Happy Place hoe ze patronen ontwerpt en wat haar favoriete technieken zijn. Ontvang ook haar top drie tips!

  TL Yarn Crafts x Hobbii: Happy Place

  Ben jij klaar voor het BESTE nieuws van het jaar? Samen met TL Yarn Crafts (ook bekend als Toni Lipsey) hebben we Happy Place ontwikkeld - een mooi en zacht garen dat je meeneemt naar je eigen persoonlijke, gelukkige, creatieve ruimte. Ben je klaar om je Happy Place te vinden? Lees hier meer!

  Haakschool: Simple Lines Sjaal

  Leer de eenvoudige Simple Lines-sjaal haken met onze gratis haakschool. Hier kun je je aanmelden voor de gezellige cursus en krijg je een overzicht van de technieken die je leert.

  Deel 1: Simple Lines Sjaal - Goed om te weten

  Ben je klaar om te beginnen met de inleidende haak-gymnastiek voordat je je op de Simple Lines-sjaal stort? Dus haal een haaknaald en garen tevoorschijn, want nu ga je lossen, keerlossen en stokjes leren haken in je allereerste proeflapje.

 
Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken