Vind hier je favoriet   🌸 Juni-uitverkoop 🌸   Bespaar tot wel 67%
  Haakschool: Simple Lines Sjaal

  Leer de eenvoudige Simple Lines-sjaal haken met onze gratis haakschool. Hier kun je je aanmelden voor de gezellige cursus en krijg je een overzicht van de technieken die je leert.

  Deel 1: Simple Lines Sjaal - Goed om te weten

  Ben je klaar om te beginnen met de inleidende haak-gymnastiek voordat je je op de Simple Lines-sjaal stort? Dus haal een haaknaald en garen tevoorschijn, want nu ga je lossen, keerlossen en stokjes leren haken in je allereerste proeflapje.

  Deel 2: Simple Lines Sjaal - Begin goed

  Je bent nu bij het leuke gedeelte gekomen! Namelijk om de allereerste steken in de Simple Lines sjaal te haken. Vat moed en haal de haaknaald tevoorschijn. Het is tijd om in lossen, stokjes en dubbele stokjes te duiken! Zoals altijd begeleid ik je stap voor stap door het project.

  Deel 3: Simple Lines Sjaal - Toevoegen van een rand

  Ontbreekt er nog een laatste detail aan je sjaal? Voeg dan een rand toe. In deze blogpost krijg je vier leuke randjes voorgeschoteld die makkelijk te maken zijn.

  Deel 1: Ribbon broodmandje - Aan de slag

  We zijn klaar om aan de slag te gaan met het broodmandje. We begeleiden je met video's, grondige uitleg en tips en trucks, zodat haken een makkie wordt!

  Deel 2: Ribbon broodmandje - Zijkant

  We zijn nu aangekomen bij de zijkant van je mandje, dus je bent halverwege je mandje-avontuur. Je wordt begeleid met uitleg, foto's en video's, zodat je voortdurend weet, wat je moet doen.

  Deel 3: Ribbon broodmandje - De laatste afwerking

  Hoeven alle mandjes op elkaar te lijken? Nee, absoluut niet. Hier zijn vijf tips voor hoe je je mandje extra kunt stylen en het er precies zo kunt laten uitzien, zoals jij dat wilt.

  Haakschool: Ribbon broodmandje

  Leer het populaire Ribbon broodmandje haken met onze gratis haakschool. Hier kun je je aanmelden voor de cursus en een overzicht krijgen over de technieken die je leert.

  Hoe was je wollen garen? Een stap-voor-stap-gids

  Als je talloze uren aan een brei- of haakproject hebt besteed, kan alleen al de gedachte aan het wassen ervan behoorlijk ontmoedigend zijn. In deze blogpost krijg je een geweldige gids over hoe je wol in een paar eenvoudige stappen kunt wassen en hoe je goed voor je voltooide projecten kunt zorgen, zodat ze vele jaren meegaan.

  Amigurumi: Maak een schattig dino knuffeldoekje (met video)

  Droom je ervan om amigurumi te leren haken? Dan ben je hier op de juiste plek. In dit blogbericht word je stap voor stap geleid door het beginners vriendelijke patroon van Dino Donnie.

  Minderen met vasten

  Minderen met vasten doe je door twee steken samen te haken. Volg onze video en leer het haken van simpele minderingen.

  Minderen met stokjes

  Kwam je een patroon tegen, waarin je moet minderen bij het haken met stokjes? Volg deze stap voor stap gids en leer deze techniek beheersen!

  Meerderen met vasten

  Meerderen kan ingewikkeld klinken, maar dat is het echt niet! Bekijk onze video en leer, hoe je heel simpel meerdert bij het haken met vasten.

  Meerderen met stokjes

  Bekijk de videogids en leer, hoe je een meerdering haakt bij stokjes.

  Hobbii Giveaways: Win leuke garen-prijzen

  Ben je dol op garen en wedstrijden? Hier vind je een overzicht van onze vaste giveaways, waarmee je leuke garen-prijzen kunt winnen.

  Half stokje (Hstk)

  Leer halve stokjes haken met deze foto- en videogids.

  Haken in de achterste lus (al)

  In sommige patronen moet je in de achterste lus haken. Wij helpen je met het herkennen van de achterste lus, zodat je een mooie ribboord of mooie overgangen kunt haken aan je werk.

  Popcornsteek

  Popcornsteken geven een leuk en puffy patroon en zorgen voor een heerlijke structuur in je haakproject. Hier laten we je zien, hoe je ze maakt.

  Picot / Muizentandjes

  Je kunt je haakproject makkelijk opfleuren met een mooie en elegante rand met picot, ook wel muizentandjes genoemd. Hier laten we je zien hoe je deze lieve finish haakt.

  Verdiepte vaste (Vv)

  Geliefde steek heeft vele namen. De verdiepte vaste wordt ook wel lange vaste genoemd. Hier leer je het haken van deze super makkelijke steek!

 
Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken