Ergonomische haaknaalden

U verwacht het misschien niet, maar de vorm van de haaknaald en het handvat kan een gigantisch verschil maken in de haakbeleving. Het is belangrijk om de haaknaald te vinden die het best past bij de manier waarop u werkt, zodat u geen onnodige pijn in uw handen krijgt van het haken. Behalve het feit dat pijn onprettig is, kan het bij overmatig haken met verkeerd haakmateriaal leiden tot een situatie waarbij de dokter eraan te pas moet komen. 

Goed voor elke dag

Om deze reden vinden wij het bij Hobbii enorm belangrijk om een uitgebreid assortiment ergonomische haaknaalden aan te bieden, zodat er altijd een haaknaald is die past bij de hand, grip en methode van u als haker.
Het verkeerd vasthouden van de haaknaald kan bijvoorbeeld uw onderarm, elleboog, schouder of nek belasten. Dit kan leiden tot pijn die doorloopt tot aan het hoofd - afkomstig van uw handenarbeid. Een ergonomische haaknaald kan hier een uitkomst bieden, aangezien het de grip enorm verbetert ten opzichte van een gewone haaknaald.

Ergonomische haaknaalden hebben vaak een iets groter handvat, waardoor de haaknaald niet zo stram hoeft te worden vastgehouden. Dit geeft een algemeen ontspannenere houding in de vingers en de pols, ook omdat de hand niet zo veel hoeft te worden aangespannen, als bij het werken met een naald met een dunne greep.

Ook het feit dat de meeste ergonomische haaknaalden een zachter handvat hebben, maakt de haakervaring een pak behaaglijker. Een zachter en breder handvat op een haaknaald kan daarmee de haaktijd verlengen met een aantal uur - en dat zonder pijn te krijgen.

Ergonomische haaknaalden voor elk huishouden

Zorg ervoor dat u de juiste haaknaald kiest voor uw project. Wij hebben ergonomische haaknaalden vanaf 0,5 mm, tot aan 15 mm, dus er is altijd wel een haaknaald die past bij uw project - of u nu delicate kleedjes van ragfijn draad maakt, lieve amigurumi-figuren in katoengaren, of handige bewaarmandjes met Ribbon.
Bestel een ergonomische haaknaald bij uw volgende project, en bemerk het grote verschil die een goede naald kan maken.

We leveren ergonomische haaknaalden van goede kwaliteit, snel en zeker

Wij als webshop wensen enkel tevreden klanten. We focusseren ons daarom erg op korte leveringstijden, zodat de klant snel aan de slag kan. Daarenboven vinden wij het belangrijk dat de kwaliteit van onze klantenservice bijzonder hoog is. Indien u vragen heeft over onze haaknaalden - of andere producten, kunt u ons altijd bellen. We geven altijd het recht van retour op alle artikelen die besteld zijn in onze webshop.

Wilt u contact opnemen met Hobbii.nl?

Dan kunt u ons bellen op 085 0012 133 of mailen via klantenservice@hobbii.nl. Onze klantenservice is geopend op werkdagen tussen 10:00u en 16:00u. Twijfelt u welke haaknaald of welk garen u het best kunt gebruiken voor uw project? Onze klantenservice geeft graag antwoord op deze en andere vragen. 

Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Bekijken