Viking

Viking of Norway bestaat sinds januari 2007 en is gevestigd in Oltedal in het westen van Noorwegen. In dit plaatsje is het bedrijf gehuisvest in een grote, mooie textielfabriek uit 1908. De naam Viking of Norway slaat terug op een oud en lokaal viking verhaal over de slag bij Hafrsfjord. Dit is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van Noorwegen, waarbij de noorse koning Harald Hårfagre en andere machthebbers streden om de macht in Noorwegen.

Viking of Norway bestaat uit vele  mensen met jarenlange ervaring in textielproductie, productontwikkeling en Noors design. Viking of Norway was het eerste Noorse bedrijf dat het populaire en ongelooflijk zachte melk garen maakte.


Dit zeggen onze klanten over Viking

Stephanie Herlaar

Het garen waar ik echt een jaar lang naar gezocht heb op internet. Vorig jaar de laatste bol gekocht in een winkel in Noorwegen, en nooit extra bollen kunnen vinden, ook niet op internet, ook niet in andere handwerkwinkels in Noorwegen. Ik ben dus dolblij dat jullie het verkopen :-) Heerlijk garen! Geweldige kleuren!

Es Kelinci

Ik had het garen gezien in Zweden maar toen niet gekocht, achteraf spijt van gekregen. Via Google kwam ik in deze prachtige webwinkel terecht en meteen besteld. Het is makkelijk bestellen en het wordt snel geleverd! Ben dik tevreden en ga hier vaker bestellen!

ilse

Superzacht garen dat aanvoelt als een donzig fluffy wolkje. Heerlijk om mee te weven en voelt erg luxueus aan. Een mooi garen dat gemaakt is van afval-melk. Mooie manier om te recyclen.

Sportsragg Strømpegarn - Viking

60% Wol, 20% Nylon, 20% Acryl

€ 3,00
BESPAAR 22%

Cream - Viking

78% Melkvezel, 22% Nylon

€ 6,60  € 8,50

Nordlys - Viking

75% Superwash wol, 25% Nylon

€ 9,20
Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Bekijken