Eindsprint!     ⏳ De uitverkoop eindigt om 22.59 uur ⏳     Bespaar tot wel 62%

Voorwaarden Lidmaatschap

Deze voorwaarden gelden per 1 juli 2020.

Mijn Hobbii en Hobbii's Pointshop zijn loyaliteitsprogramma's die eigendom zijn van Hobbii A / S, Dortheavej 8-12A, 2400 København, CVR no. 36909587.

Lees altijd de voorwaarden vooraleer je akkoord gaat. Zo weet je waar je mee akkoord gaat, en welke voordelen je ontvangt met je lidmaatschap bij Hobbii! 😊


Over het lidmaatschap

Hobbii is meer dan enkel een webshop voor garen en patronen.

Ons grootste doel is, om enkel tevreden klanten te hebben. We doen ons uiterste best om dit doel te behalen, onder andere door de gebruikerservaring te optimaliseren!

Hieronder krijg je een overzicht van de vele voordelen die een Hobbii-lidmaatschap met zich meebrengt!

Mocht je alle details willen lezen, dan vind je ook alle antwoorden op je vragen onder de “Veelgestelde Vragen”.


Mijn Hobbii

Met een Mijn Hobbii lidmaatschap krijg je toegang tot een eigen klantenportaal. Als lid krijg je een aantal gratis voordelen, zoals:

 • Duidelijk overzicht van je bestelhistorie
     
 • Handige wensenlijst
     
 • Sneller en gemakkelijker betalen


Registratie voor Mijn Hobbii


Meld je aan voor Mijn Hobbii en ontvang de gratis voordelen op onze website.

Om je aan te melden, klik je op het gebruikersicoontje in de rechterbovenhoek, of onderaan op de website. Zodra je registratie is voltooid, ontvang je een welkomstmail.

We bewaren jouw persoonlijke informatie op veilige wijze. Je bent zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je inloggegevens en persoonsgegevens. Bewaar de op een zekere plek en deel deze informatie niet met derden. Houd je persoonsgegevens altijd up to date.


Lidmaatschapsregels


Een lidmaatschap is persoonlijk en kan niet worden gedeeld met meerdere mensen. Om een lidmaatschap te krijgen, dien je een e-mailadres te hebben.


Toestemming aan marketing


Je lidmaatschap betekent niet dat je toestemming geeft aan direct marketing. Dit is een optie die wel worden gekozen bij het aanmaken van je lidmaatschap. Dit betekent dat je dus gemakkelijk lid kan worden van Mijn Hobbii, zonder de nieuwsbrief of berichten te hoeven ontvangen. Je kunt je ook ten alle tijde uitschrijven van direct marketing (zie hieronder).


Opzeggen van lidmaatschap en opzeggen van marketing


Je kunt je gratis Mijn Hobbii-lidmaatschap ten alle tijde opzeggen onder de “Instellingen” van jouw “Mijn Hobbii” account.

Indien je de nieuwsbrief met aanbiedingen en give-aways niet langer wenst te ontvangen, kan je op de uitschrijfknop klikken onderaan in de nieuwsbrief. Om je uit te schrijven van SMS marketing, volg je eenvoudigweg de instructies in de SMS.


Hobbii's Pointshop

Over Hobbii's Pointshop


Als lid van Mijn Hobbii, ontvang je gratis toegang tot onze Pointshop.

Omdat we onze loyale klanten graag verwennen, ontvang je als lid van Mijn Hobbii gratis spaarpunten bij elke aankoop. Deze spaarpunten kunnen worden ingewisseld voor exclusive producten uit de Pointshop. 😍


Hoe verdien je spaarpunten?


Om spaarpunten te verdienen, dien je lid te zijn van Mijn Hobbii. Dit is geheel gratis! Je ontvangt spaarpunten bij elke aankoop bij Hobbii. Er zijn nog veel meer manieren om punten te sparen, zoals het schrijven van beoordelingen of het uploaden van foto's van je afgemaakte projecten (lees meer in het “Pointshop” menu).


Gebruik van spaarpunten


Je opgespaarde punten kunnen worden ingewisseld voor exclusieve producten in de Pointshop. Jouw punten zijn persoonlijk, en kunnen niet worden overgedragen aan een ander account. Tevens is het niet mogelijk om de punten om te wisselen voor geld. We behouden het recht om punten op te schorten, te beëindigen, te devalueren of te veranderen, zonder toestemming van, of bericht vooraf aan de klant. Van tijd tot tijd bieden we je voordelen aan in ruil voor het gebruik van een hoeveelheid spaarpunten.


Puntenwaarde


De hoeveelheid punten die je verdient hangt af van de grootte van je bestelling. Des te groter je bestelling, des te meer punten je spaart. Hiermee kan je sparen voor steeds mooiere producten uit de Pointshop. 🤩 Het aantal punten dat je spaart door acties uit te voeren op onze website kan je terugvinden onder "Hoe verdien je spaarpunten?". Bij elke uitgave van €1,- verdien je 25 spaarpunten (met uitzondering van producten die gekocht zijn met een cadeaukaart).


Verlopen van spaarpunten


Ondanks dat we je punten graag voor eeuwig bewaren, dien je ze binnen 2 jaar te gebruiken. We doen ons best om je op tijd te berichten voordat je punten komen te vervallen. Bij een aankoop in de Pointshop, gebruik je je oudste punten altijd als eerst.


Verlies van punten


Indien je een product retourneert of een bestelling annuleert, worden de verdiende punten van je spaarsaldo afgetrokken. Indien je je lidmaatschap opzegt, worden je opgespaarde punten permanent verwijderd

.

Toegang tot Pointshop opzeggen


Indien je niet langer gebruik wenst te maken van de Pointshop, en je geen spaarpunten meer wilt verdienen, dien je je “Mijn Hobbii”-lidmaatschap op te zeggen onder "Instellingen". Wanneer je je lidmaatschap opzegt, worden je opgespaarde punten permanent verwijderd.


Persoonsgegevens


We passen goed op jouw persoonsgegevens. We gebruiken ze om je op de hoogte te brengen van je voordelen en voor persoonlijke marketingdoeleinden. Lees meer over hoe we jouw persoonsgegevens behandelen in ons Cookie en Privacybeleid.


Hobbii's community

Hobbii's community is een plek voor het delen van advies, creaties en ideeën onder garenliefhebbers over de hele wereld. Een plek waar we onze ervaringen met handwerken kunnen delen en hulp en advies kunnen zoeken voor onze projecten. Hier kunnen we inspiratie opdoen en onze creatieve garenprojecten delen. We hopen dan ook dat je als lid je ervaring met anderen wilt delen en een positieve dialoog wilt aangaan over alles wat met garen te maken heeft.Ledenobligaties

Als lid van onze community moet je voldoen aan de volgende verplichtingen om toegang te krijgen:

Je moet minimaal 13 jaar oud zijn.

Je account mag niet eerder zijn gesloten vanwege een schending van onze gemeenschapsregels.


Onze gemeenschapsregels

Onze gemeenschap moet een gezellige, open en inclusieve plek zijn. Daarom moet je als lid onderstaande regels volgen, zodat iedereen een goede ervaring heeft. Deze regels zijn ook van toepassing op de secties "Fotogalerij" en "Vragen en antwoorden" van onze product- en patroonpagina's.


 • Deel goed advies, creaties, ideeën en hulp

In de Hobbii-community delen we advies, creaties, ideeën en inspiratie met elkaar, en we aarzelen niet om elkaar te helpen met garengerelateerde uitdagingen. Het wordt ook aangemoedigd om dingen te delen die vreugde en goed gelach kunnen verspreiden, zolang het betrekking heeft op het handwerk en een positieve toon behoudt. Maar alles wat buiten dit gebied valt, hoort niet thuis in deze community en zal daarom zonder kennisgeving worden verwijderd. Het is altijd ter beoordeling van Hobbii of individuele berichten moeten worden verwijderd.


 • Wees vriendelijk, beleefd, ondersteunend en behulpzaam

We zijn allemaal verenigd in het creëren van een fijne, inspirerende en gastvrije omgeving. Daarom spreken we hier beleefd tegen elkaar en behandelen we elkaar met respect. Er is ruimte voor discussie en onenigheid, maar dit mag nooit ten koste gaan van de goede, inspirerende sfeer.


 • Geen hatelijke retoriek, beschamen, pesten

Deze community moet een veilige omgeving zijn waar je vragen kunt stellen en creaties kunt delen waar je trots op bent en waar je hard aan hebt gewerkt. Daarom wordt pesten, beschamen of hatelijke retoriek NIET getolereerd! Denk er dus altijd aan om het respectvol te houden.


 • Aanstootgevende beelden

Het is niet toegestaan ​​om afbeeldingen van seksuele of gewelddadige aard te plaatsen. Noch andere soorten afbeeldingen die aanstootgevend kunnen zijn voor anderen. Hobbii zal deze afbeeldingen zonder kennisgeving verwijderen.


 • Geen promotie, irrelevante links of spam

Spam, irrelevante links, marketing van andere producten en andere vormen van spam zijn niet toegestaan.


 • Geen verkoop en ruilen

Het is niet toegestaan ​​om producten, diensten of merken te delen/verkopen in de community van Hobbii. De community is geen marktplaats, maar een forum voor inspiratie, ondersteuning, hulp en goed advies. Daarom zullen directe en herhaalde advertenties (inclusief posts met verkoop als duidelijk doel), prijsvragen van andere organisaties/bedrijven, etc. zonder voorafgaande kennisgeving worden verwijderd, tenzij anders overeengekomen met Hobbii.


 • Houd je aan de auteursrechtwetgeving

Volgens de auteurswet is het alleen toegestaan ​​om afbeeldingen en patronen te delen waar je zelf de rechten op hebt.


 • Geen foto's van kinderen

Het is niet toegestaan ​​om foto's van kinderen te delen, ook niet als ze van jezelf zijn. Wanneer je foto's deelt van b.v. baby-/kinderkleding en teddyberen, gebruik alsjeblieft geen kinderen van je of van anderen als model op de foto.


 • Gelieve ieders privacy te respecteren

Er is wederzijds vertrouwen nodig om met zoveel andere leden deel uit te maken van een forum als dit, dus respecteer ieders privacy en deel geen informatie die niet van jou is.


Verwijdering van inhoud of beëindiging van de gebruiker

Hobbii kan inhoud op elk moment verwijderen als we denken dat deze in strijd is met onze gemeenschapsregels of als de wet dit vereist. Je wordt hiervan niet op de hoogte gesteld. We kunnen je account met onmiddellijke ingang beëindigen als we denken dat je gedrag schadelijk is voor onze gemeenschap, als je gevaar of juridische blootstelling voor ons creëert, als je herhaaldelijk inbreuk maakt op de intellectuele eigendomsrechten van anderen, of als dit wettelijk vereist is.


Uploaden van afbeeldingen

Wanneer je een afbeelding uploadt naar Hobbii, bevestig je ook dat je het auteursrecht op de afbeelding bezit en dat je Hobbii het recht geeft om de afbeelding te gebruiken voor marketingdoeleinden op haar eigen en externe websites, inclusief sociale media.Contact


Voor alle vragen omtrent je lidmaatschap of de Pointshop kan je terecht bij onze klantenservice via [email protected]

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken