Voorwaarden Lidmaatschap

Deze voorwaarden gelden per 1 juli 2020.

Mijn Hobbii en Hobbii's Pointshop zijn loyaliteitsprogramma's die eigendom zijn van Hobbii A / S, Dortheavej 8-12A, 2400 København, CVR no. 36909587.

Lees altijd de voorwaarden vooraleer je akkoord gaat. Zo weet je waar je mee akkoord gaat, en welke voordelen je ontvangt met je lidmaatschap bij Hobbii! 😊


Over het lidmaatschap

Hobbii is meer dan enkel een webshop voor garen en patronen.

Ons grootste doel is, om enkel tevreden klanten te hebben. We doen ons uiterste best om dit doel te behalen, onder andere door de gebruikerservaring te optimaliseren!

Hieronder krijg je een overzicht van de vele voordelen die een Hobbii-lidmaatschap met zich meebrengt!

Mocht je alle details willen lezen, dan vind je ook alle antwoorden op je vragen onder de “Veelgestelde Vragen”.


Mijn Hobbii

Met een Mijn Hobbii lidmaatschap krijg je toegang tot een eigen klantenportaal. Als lid krijg je een aantal gratis voordelen, zoals:

  • Duidelijk overzicht van je bestelhistorie
       
  • Handige wensenlijst
       
  • Sneller en gemakkelijker betalen


Registratie voor Mijn Hobbii


Meld je aan voor Mijn Hobbii en ontvang de gratis voordelen op onze website.

Om je aan te melden, klik je op het gebruikersicoontje in de rechterbovenhoek, of onderaan op de website. Zodra je registratie is voltooid, ontvang je een welkomstmail.

We bewaren jouw persoonlijke informatie op veilige wijze. Je bent zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je inloggegevens en persoonsgegevens. Bewaar de op een zekere plek en deel deze informatie niet met derden. Houd je persoonsgegevens altijd up to date.


Lidmaatschapsregels


Een lidmaatschap is persoonlijk en kan niet worden gedeeld met meerdere mensen. Om een lidmaatschap te krijgen, dien je een e-mailadres te hebben.


Toestemming aan marketing


Je lidmaatschap betekent niet dat je toestemming geeft aan direct marketing. Dit is een optie die wel worden gekozen bij het aanmaken van je lidmaatschap. Dit betekent dat je dus gemakkelijk lid kan worden van Mijn Hobbii, zonder de nieuwsbrief of berichten te hoeven ontvangen. Je kunt je ook ten alle tijde uitschrijven van direct marketing (zie hieronder).


Opzeggen van lidmaatschap en opzeggen van marketing


Je kunt je gratis Mijn Hobbii-lidmaatschap ten alle tijde opzeggen onder de “Instellingen” van jouw “Mijn Hobbii” account.

Indien je de nieuwsbrief met aanbiedingen en give-aways niet langer wenst te ontvangen, kan je op de uitschrijfknop klikken onderaan in de nieuwsbrief. Om je uit te schrijven van SMS marketing, volg je eenvoudigweg de instructies in de SMS.


Hobbii's Pointshop

Over Hobbii's Pointshop


Als lid van Mijn Hobbii, ontvang je gratis toegang tot onze Pointshop.

Omdat we onze loyale klanten graag verwennen, ontvang je als lid van Mijn Hobbii gratis spaarpunten bij elke aankoop. Deze spaarpunten kunnen worden ingewisseld voor exclusive producten uit de Pointshop. 😍


Hoe verdien je spaarpunten?


Om spaarpunten te verdienen, dien je lid te zijn van Mijn Hobbii. Dit is geheel gratis! Je ontvangt spaarpunten bij elke aankoop bij Hobbii. Er zijn nog veel meer manieren om punten te sparen, zoals het schrijven van beoordelingen of het uploaden van foto's van je afgemaakte projecten (lees meer in het “Pointshop” menu).


Gebruik van spaarpunten


Je opgespaarde punten kunnen worden ingewisseld voor exclusieve producten in de Pointshop. Jouw punten zijn persoonlijk, en kunnen niet worden overgedragen aan een ander account. Tevens is het niet mogelijk om de punten om te wisselen voor geld. We behouden het recht om punten op te schorten, te beëindigen, te devalueren of te veranderen, zonder toestemming van, of bericht vooraf aan de klant. Van tijd tot tijd bieden we je voordelen aan in ruil voor het gebruik van een hoeveelheid spaarpunten.


Puntenwaarde


De hoeveelheid punten die je verdient hangt af van de grootte van je bestelling. Des te groter je bestelling, des te meer punten je spaart. Hiermee kan je sparen voor steeds mooiere producten uit de Pointshop. 🤩 Het aantal punten dat je spaart door acties uit te voeren op onze website kan je terugvinden onder "Hoe verdien je spaarpunten?". Bij elke uitgave van €1,- verdien je 25 spaarpunten (met uitzondering van producten die gekocht zijn met een cadeaukaart).


Verlopen van spaarpunten


Ondanks dat we je punten graag voor eeuwig bewaren, dien je ze binnen 2 jaar te gebruiken. We doen ons best om je op tijd te berichten voordat je punten komen te vervallen. Bij een aankoop in de Pointshop, gebruik je je oudste punten altijd als eerst.


Verlies van punten


Indien je een product retourneert of een bestelling annuleert, worden de verdiende punten van je spaarsaldo afgetrokken. Indien je je lidmaatschap opzegt, worden je opgespaarde punten permanent verwijderd

.

Toegang tot Pointshop opzeggen


Indien je niet langer gebruik wenst te maken van de Pointshop, en je geen spaarpunten meer wilt verdienen, dien je je “Mijn Hobbii”-lidmaatschap op te zeggen onder "Instellingen". Wanneer je je lidmaatschap opzegt, worden je opgespaarde punten permanent verwijderd.


Persoonsgegevens


We passen goed op jouw persoonsgegevens. We gebruiken ze om je op de hoogte te brengen van je voordelen en voor persoonlijke marketingdoeleinden. Lees meer over hoe we jouw persoonsgegevens behandelen in ons Cookie en Privacybeleid.


Contact


Voor alle vragen omtrent je lidmaatschap of de Pointshop kan je terecht bij onze klantenservice via [email protected]

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken