Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!   🎈SUPER-UITVERKOOP 🎈   Bespaar tot wel 67%

KnitPro

Nova Metal Korte Verwisselbare Rondbreinaalden

8,6 cm

Bespaar Vanaf 7,10 € Vanaf 7,10 €

Levering 2.5 werkdagen

Verzendkosten vanaf 6,49 €Gratis verzending vanaf 79,00 €

Wij scoren een Uitstekend op Trustpilot

Dit zijn de verwisselbare rondbreinaalden van KnitPros Nova Metal serie. De korte breinaalden zijn dusdanig ontworpen dat er een kabel van 20 cm op past, waardoor u een rondbreinaald van 40 cm krijgt.

De rondbreinaalden zijn van holle cillinders van messing, welke met hun gepolijste oppervlak een genot zijn om mee te breien. Het innovatieve ontwerp maakt het eenvoudig de kabel op de breinaald aan te sluiten, en zorgt voor een gladde overgang tussen de breinaald en de kabel, zodat de steken gemakkelijk over beide gleiden. De uiteindes van de breinaalden lopen spits toe, wat ze ideaal maakt voor alle soorten breiprojecten, zowel voor beginners als gevorderden.

Het holle messing zorgt voor een licht gewicht, wat maakt dat met het met deze breinaalden prettig werken is. Hierdoor kunt u uren breien zonder last van uw handen of vingers te krijgen. De sterkte van de messing zorgt verder voor minimale slijtage en maximale duurzaamheid. 

Lengte breinaald: 8.6 cm
Materiaal: Messing

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken