KnitPro

Karbonz Korte Verwisselbare Rondbreinaalden

Vanaf € 12,90  Vanaf € 12,90

Kies Breedte

Hier vindt u verwisselbare rondbreinaalden van de revolutionaire en stijlvolle KnitPro Karbonz-serie. Alle breinaalden zijn gemaakt van licht en elegant carbonvezel wat breien tot beleving maakt welke de meesten vreemd is. De versterkte spitsen van messing laten de breinaalden licht door de steken gleiden ongeacht het gebruikte garen.

De verwisselbare rondbreinaalden zijn te verkrijgen met breedtes van 3 tot 8 mm met een lengte van 8,5 cm (zonder kabel).


Alien Vis

Fijne naalden om mee te breien, scherp, licht en sterk. Ik houd niet zo van de bamboenaalden, deze zijn fijner. Nadeel is dat na het breien van nog geen halve sok, de tekst voor de aanduiding van de naalddikte al eraf is gesleten, dat vind ik jammer.
Maar een aanrader om mee te werken.


Iris

De lengte van de naaldjes vind ik super om mee te breien. Deze lengte draait niet meer los terwijl ik brei wat ik wel heb bij de gewone rondbreinaalden. De naaldjes zelf daar vind ik het wat jammer dat ik de overgangen voel. Mijn wol blijft soms hangen aan de overgangen van de naalden. Dat vind ik jammer, maar voor de rest wel tevreden over deze naaldjes. Er mogen altijd volledige metalen naaldjes van deze lengte komen.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken