Go Handmade

Als je zegt Go Handmade, dan zeg je ook kwaliteit. Go Handmade garen is namelijk van geweldige kwaliteit. Hier is goed nagedacht over details en niks wordt aan het toeval overgelaten. De verschillende garens zijn zeer bruikbaar voor velerlei doeleinden.

De vele voordelen van Go Handmade

Het grootste voordeel bij Go Handmade is de kwaliteit van het garen. Er bestaat geen twijfel, als je Go Handmade garen koop, dan is de kwaliteit top - dat straalt ook af op de projecten die je ermee maakt. Op dit moment hebben we 9 verschillende garens in ons assortiment:

  • Teddy

  • Vintage

  • Soft

  • Tencel

  • Twist

  • Borduurgaren - 6 pak

  • Cosy

  • Little One's Cotton

  • Couture

Deze 9 zeer verschillende garens zijn allemaal charmant op hun eigen manier. Ze zijn te gebruiken voor een groot scala aan projecten, van beren en truien tot plaids en knuffeldoekjes.

Handwerkkits en boeken

Bovenop de mooie garens, maken ze ook handwerkkits, voor zowel haken als breien. Er zijn veel verschillende, in een kit vind je alles wat je nodig hebt voor dat project.

De boeken die Go Handmade heeft geschreven, bevatten patronen voor gehaakt en gebreide dieren. De patronen zijn zo gemaakt, dat ze geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden. Er is iets voor iedereen.

De collectie, de fotografie en de uitvoering van de verschillende dieren en patronen, wordt gedaan door de dames van Go Handmade zelf. Daarom ben je er zeker van dat over elk detail is nagedacht.

Krijg inspiratie van anderen

Wil je graag specifieke garens in gebruik zien of wil je graag meer inspiratie voor de patronen? Op Hobbii.nl kun je foto’s zien van de projecten van andere klanten. Klik op het specifieke garen en kies ‘Fotogalerij’. Hier kun je tegelijkertijd je eigen foto’s van je projecten uploaden voor inspiratie voor ons en vele anderen. Hartelijk dank.

Bestel Go Handmade garen online - makkelijk en snel

Bij Hobbii streven we ernaar om één van de besten en snelsten te zijn bij de levering van Go Handmade garen en accessoires. Daarom ontvang je je garen altijd op z’n laatst 3 dagen na bestelling online. We hebben een hoge standaard bij onze klantenservice, dus je kunt altijd bellen, als je vragen hebt over onze producten. We geven vol retourrecht op producten besteld in onze webshop.

Contact Hobbii.nl

Je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen, als je vragen hebt over ons Go Handmade garen of hulp nodig hebt bij het bestellen. Contact opnemen kan via het contactformulier, dan antwoorden we zo spoedig mogelijk. Je kunt ook bellen op 085 0012 133 of mailen naar klantenservice@hobbii.nl. We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn.

Dit zeggen onze klanten over Go Handmade

Janny Linkerhof

Heerlijk garen. Trui gehaakt op haaknaald 4. Eerst even wennen aan garen. Is glad en stak in draad met haaknaald 3. Met haaknaald 4 ging het stukken beter. Trui voelt als tweede huid. Draagt heerlijk

Els Ligthart

Bohème is een fantastische product om te haken / breien. Het effect van deze wol is ook super mooi en heerlijk zacht voor de huid . Als het gewassen is blijft steeds mooi . Wonderlijk mooi.

Marian Kempen

van kleur 17621 heb ik een klein beertje gehaakt het is super zacht garen voelt heerlijk aan echt een knuffel zacht garen dat zich heel fijn laat haken en t ziet er heel fijn uit .

Angeleyes

Prachtig garen, heeft een prachtige glans door de hele bol heen Hobbii : uiterst klantvriendelijk, zeer informatief, uiterst keurige verzending

Marga

Mooie garen, was even wennen met haken omdat ik meestal met katoen haak Vind hem aanvoelen als zijde nu mijn deken klaar is

Silke Bennik

Ik heb dit garen gebruikt als haren van een pop, wát een leuk resultaat geeft dat

Virginia Selier

Fijn garen om amigurumi poppetjes van haar te voorzien. Geeft onwijs leuk effect.

Astrid Meijer

Leuk garen om een teddybeer mee te m(h)aken met de fijne gratis patronen van hier

Marion van Viegen

Heerlijk zacht garen, prachtige kleuren

Denice

Zacht, glanzed en soepel. Brei er een trui van en heel benieuwd naar het eindresultaat (foto’s zullen volgen). Wel jammer dat de draad zo veel knoopjes bevat. Een bol bevatte wel 5 onderbrekingen in de draad. Voor een luie breister als ik die geen fan is van draadjes wegwerken was dat toch wel een tegenvaller. Vandaar de 4 uit 5 sterren.

BESPAAR 52%

Teddy - Go Handmade

100% Polyester

€ 2,35  € 4,90
BESPAAR 48%

Cosy - Go Handmade

Light60% Katoen, 40% Acryl

€ 2,35  € 4,50
BESPAAR 51%

Vintage - Go Handmade

Fine70% Wol, 30% Bamboe

€ 1,95  € 4,00

Bohème Velvet Double - Go Handmade

Medium100% Polyester

€ 5,50

Fur Lux - Go Handmade

Medium100% Polyester

€ 6,50
BESPAAR 14%

Bohème Velvet Fine - Go Handmade

Super Fine100% Polyester

€ 4,75  € 5,50
BESPAAR 14%

Tencel Bamboo (Fine) - Go Handmade

Super Fine40% Tencel, 60% Bamboe

€ 5,10  € 5,90

Tencel Bamboo (Double) - Go Handmade

Super Fine40% Tencel, 60% Bamboe

€ 5,60
BESPAAR 15%

Couture - Go Handmade

Fine100% Acryl

€ 4,15  € 4,90
BESPAAR 15%

Soft - Go Handmade

Super Fine70% Bamboe, 23% Katoen, 7% Acryl

€ 4,15  € 4,90
BESPAAR 17%

Curly - Go Handmade

Fine59% Polyester, 12% Nylon, 29% Acryl

€ 4,55  € 5,50

Little One's Cotton - Go Handmade

Super Fine100% Katoen

€ 3,35
BESPAAR 16%

Borduurgaren 6-pack - Go Handmade

100 % Polyester

€ 3,35  € 4,00

Twist - Go Handmade

100% acryl

€ 2,90
BESPAAR 11%

Bohème Velvet Double Mix - Go Handmade

Medium100% Polyester

€ 49,00  € 55,00
Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Bekijken