Polyester

Polyester garen is een bijzonder veelzijdig en populair garen dat zich leent voor zowel brei- als haakprojecten. Het is duurzaam, elastisch en milieuvriendelijk. 

De verschillende eigenschappen van polyester garens
Polyester garen is een garen dat zeer bruikbaar is voor veel verschillende alledaagse projecten. Dit vooral omdat het gemakkelijk te onderhouden is. Van de 100% polyester garens of mix garens van polyester lenen de meeste zich goed voor dekens, teddyberen of kledingprojecten zoals vesten, petjes of truien. Polyester wordt bijvoorbeeld vaak met katoen gebruikt, omdat het de kleding extra duurzaamheid geeft.

Bovendien is polyester garen ook een garen waar men lang mee kunt werken. Het is moeilijk om niet te haken of te haken, zelfs als je een lange dag hebt gehad, kun je een doordeweekse avond neerzetten en het volgende project starten zonder dat het te veel moeite kost.

Een alledaags garen
Polyester garen is een garen dat goed bruikbaar is voor veel verschillende alledaagse projecten. Dit vooral omdat het gemakkelijk goed te houden is. De garens die wij aanbieden, 100% polyester of een mix polyester zijn allemaal garens die goed geschikt zijn voor projecten zoals dekens, teddyberen of kleding projecten zoals vesten, petjes of truien. Polyester wordt vaak met katoen gebruikt, omdat het kleding extra duurzaamheid geeft.

Bovendien is polyester garen ook een garen waar men langdurig mee kan blijven werken. Het laat zich gemakkelijk haken of breien, zelfs wanneer men een lange dag heeft gehad kan het volgende project worden gestart zonder dat het te veel moeite kost.

Bestel polyester garens online - makkelijk en snel
Hier bij Hobbii.nl willen we een van de beste en snelste zijn qua levering van polyester garens en garenaccessoires. Daarom krijgt u uw waar altijd binnen vijf werkdagen na bestelling thuis bezorgd. Wij hanteren een hoge standaard met betrekking tot onze klantenservice, en u kunt ons altijd bellen als u vragen heeft over sommige van onze producten. Bij ontevredenheid zorgen wij altijd voor volledige restitutie op goederen die op onze webshop zijn besteld.

Contact Hobbii.nl
U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen als u bijvoorbeeld een vraag heeft over onze polyester garens of hulp nodig heeft met bestellen. U kunt ons ook bellen op 85 0012 133 of mailen naar klantenservice@hobbii.nl

We zien er naar uit u als klant te verwelkomen.


Dit zeggen onze klanten over Polyester

Paula

Hier worden heerlijke "sponsjes" om te douchen van gehaakt met een lichte scrubwerking. Uit 1 knotje maak je 2 sponsjes die bestaan uit 2 rondjes van ca. 12 cm. doorsnee, die samengehaakt worden.Omdat het garen wasbaar is op 60 graden, zijn ze heel hygiënisch.

Annet

Vréselijk materiaal om mee te werken! Ik kon er níets mee beginnen. Jammer.....ik heb er veel voor uitgegeven! Ik beveel dit beslíst niet aan!!!

Annet Wubs-Nijland

Mayflower Comfy........Ik heb dit besteld, maar het is helaas onmógelijk om mee te werken......de draadjes vallen er meteen allemaal af als je het maar áánraakt! Te dik ook om er wat van te maken ténzij je een professioneel haakster of breister bent. Heel jammer. Ik beveel dit ábsoluut níet aan.

BESPAAR 50%
Nieuw

Patagonia - World of Yarn

75% wol, 25% polyamide

€ 4,45  € 8,90
BESPAAR 56%

Luxus Macaroni (800g) - Hobbii

93% Gerecycled katoen, 7% Polyester

€ 6,60  € 15,00
BESPAAR 33%

Teddy - Go Handmade

100% Polyester

€ 3,30  € 4,90
BESPAAR 8%

Creative Bubble - Rico Design

100% Polyester

€ 3,40  € 3,70
BESPAAR 35%

Cot'n Shine - Bumbo

97% Katoen, 3% Polyester

€ 2,00  € 3,10
BESPAAR 13%

Comfy - Mayflower

100% Micropolyester

€ 12,90  € 14,90

Soft Raggi - Järbo

65% Acryl, 30% Bamboe, 5% Polyester

€ 7,90

Nora Madeira Effect garen - Madeira

80% viscose, 20% polyester

€ 7,90

Ribbon Lurex - Hobbii

100% Polyester

€ 15,90
BESPAAR 55%

Magic Suede - Yarns4Fashion

100% Micro Polyester

€ 9,95  € 22,00

Borduurgaren 6-pack - Go Handmade

100 % Polyester

€ 4,00

Lamé Madeira Effect garen - Madeira

65% viscose, 35% polyester

€ 7,40
Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Mandje