KnitPro

Bamboo Rondbreinaalden

Vanaf € 8,80  Vanaf € 8,80

Kies Lengte / Dikte

Hier vindt u rondbreinaalden van het beste japanse bamboe, waarmee het een genot is om te breien. 

De kabelovergangen zijn glad, waardoor de steken moeiteloos over de naald gleiden zonder te blijven hangen in de overgang van de naald naar de kabel. De kabelovergangen zijn belegt met goud voor een exclusieve look. Daarnaast zijn de kabels flexibel doch sterk, zodat ze gemakkelijk samen kunnen worden gevouwen zonder dat ze beschadigd raken. 

Bamboe is zowel een sterk als licht materiaal. Het lichte gewicht zorgt voor een comfortabel gebruik waardoor u uren kunt breien zonder last van uw handen en vingers te krijgen. 

De breinaalden zijn een goede keuze voor beginners, aangezien ze gemakkelijk zijn vast te houden en een goede controle geven.

Evajet

Wel 5 sterren voor kwaliteit en snelheid . Maaaaar......Ik bestelde een naald van 60 cm lengte en een dikte van 5 mm en weet niet beter of de draad is dan 60 mm lang, maar toen bleek bij aankomst van het pakje dat de lengte bij Hobbii gemeten wordt van punt tot punt van de naalden, daardoor is de draad slechts 35 cm.
Daar past het IJslandse vest dat ik aan het breien ben echt niet op... Had ik het bij de lengte aan het verkeerde eind? Misschien moet de lengte van de draad erbij vermeld worden, om deze vergissing te voorkomen?
Ik was juist zo blij dat het pakje snel en precies op tijd voor het wisselen van naalddikte vanuit Denemarken bij mij arriveerde....


Schrijf een review

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Bekijken