addi

Sock Wonder Lace

Vanaf € 8,10  Vanaf € 8,10

Kies Breedte

Deze mooie, kleine rondbreinaald van het Duitse Addi maakt het breien van sokken, mouwen, wanten en babykleding eenvoudiger. De Addi Sock Wonder Lace is een asymmetrische rondbreinaald, die het gemakkelijker maakt, als je werkt aan kleine projecten met een kleine omtrek. De naalden hebben namelijk een verschillende lengte; de lange naald is 70 mm en de korte naald is 45 mm. Je gebruikt ze als volgt, je breit met de lange naald in de rechterhand, terwijl je de korte in de linker houdt. Ben je linkshandig, dan natuurlijk omgekeerd. Met deze naalden heb je de mogelijkheid om een sok te breien, zonder van naald te wisselen onderwijl. De kabel is dezelfde als bij Addi’s andere rondbreinaalden, glad en licht, maar is slechts 25 cm lang. Omdat de naalden zo fijn zijn gemaakt, met een zeer gladde overgang tussen naald en kabel, Krijg je gewoon zin om er mee te gaan breien

Sock Wonder Lace onderscheidt zich van het Sock Wonder basismodel, omdat de lange van de naalden een LACE punt heeft, deze is spitser en scherper dan bij het basismodel. De korte naald heeft hetzelfde type punt als het basismodel. Sock Wonder Lace is ook de aangewezen keus, als je met zeer fijne garens werkt.

Addi heeft het hoofdkantoor in Duitsland en hun producten zijn ook geproduceerd in Duitsland. Met Addi’s gereedschap ben je zeker van kwaliteit met een lange levensduur! De naalden zijn nikkelvrij en kunnen daarom ook gebruikt worden door personen met een allergie.

Materialen: Nikkelvrij messing
Lengte kabel: 25 cm
Lengte van de naalden: 45 mm en 70 mm
Dikten: 2,0 - 2,5 - 3,0 - 3,5 - 4,0 - 4,5 - 5,0 mm

Martine

Fijne breinaald breien gaat lekker snel. Goede kwaliteit


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken