Topbar
Bespaar tot wel 62% • Sla je slag! KLIK HIER >>

Hobbii

Breinaaldmeter

2-10 mm

Bespaar 24%
Bespaar 0,45 € 1,45 € 1,90 €

Levering 2-4 werkdagen

Verzendkosten vanaf 6,99 €Gratis verzending vanaf 79,00 €

Wij scoren een Uitstekend op Trustpilot

Details over het product

Deze breinaaldmeter is een effectief gereedschap voor zij die de dikte van hun breinaalden willen meten. Deze kan breinaalden van 2 tot 10 mm meten.

De breinaaldmeter is rechthoekig en heeft aan de ene kant een liniaal van 14 cm die kan worden gebruikt om steken of rijen te meten.

Norma

Handig hulpmiddel bijzet maken van de onmisbare proeflapjes en voor het meten van de dikte van je breinaald in een handzaam formaat. Wat ik erg handig vind, is dat er zowel centimeters als inches op staan.


Marlous

Gekregen als cadeautje en echt een superhandige meter! Ik gebruik hem voor de kousen breinaalden waar niet opstaat welke grootte het is. Heel erg blij met dit cadeautje!


Ann

Handig om mee te nemen en je werkje af te meten. Als er slijtage op de nummer van de breinaald komt, wat al eens gebeurd... Handig om de juiste naalden te vinden.


Dione

Een handig cadeautje om breinaalden en je breiwerk mee te meten. Erg cruciaal bij het maken van een proeflapje en het komt ook goed van pas als de maat van je breinaalden afgeveegd is door het gebruik.


Martine

heel handig om kousen naalden te meten , en om te berekenen hoe veel steken je moed opzetten voor een trui nadat je een proeflapje hebt gemaakt


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken