Details over het garen

Categorie Verjaardagsfeest
Merk We Love Yarn
Samenstelling 100% Katoen
Gewicht 50 gram
Lengte ca. 170 meter
Aanbevolen breinaald 2,5 - 3,5 mm
Stekenverhouding 10 x 10 cm = 27 steken x 38 naalden
Garengroep Fine
Wasvoorschrift Machinewasbaar op 60ºC / 95ºC / Liggend drogen
Hashtag #hobbii84cotton

We Love Yarn

8/4 Katoenen garen in pakketten van 10 bollen

Fine100% Katoen

€ 9,90  Vanaf € 9,90

Kies kleur:

Wie het eerst komt, het eerst maalt!

Garenpakken met 10 bollen We Love Yarn katoen in een mooie standaard 8/4 dikte. De prijs is superscherp en de kwaliteit prima, een eenvoudige iedere-dag-katoen - in een iets lagere kwaliteit dan onze bestsellers Rainbow 8/4 en Cotton 8/4 junior.

Gebruik het garen voor vele creatieve projecten. Bijvoorbeeld om plaids en knuffels te breien of te haken, pannenlappen, onderzetters of vaatdoeken.

Duik in onze grote verzameling gratis patronen en wordt geïnspireerd. De We Love Yarn katoen heeft dezelfde dikte en looplengte als onze andere 8/4 katoenen garens en is daarmee op dezelfde manier te gebruiken in haak- en breiprojecten als andere 8/4 katoen.

NB
We werken er constant aan om de best mogelijke kwaliteit voor de prijs te leveren en dat is een doorlopend proces. Omdat we de kwaliteit verbeteren zo gauw de mogelijkheid zich voordoet, zou het kunnen zijn dat je gedurende een korte tijd, een klein verschil zou kunnen merken tussen de verschillende kleuren.Bekijk patronen voor het garen hier: Patronen (136)

Carla Super-Janssen

Heel blij met mijn Yarn katoen, zeer snelle levering en netjes verpakt, bedankt Hobbii!!!! Het haakt heerlijk weg. Ik ga er een gordijn van maken en neem het mee naar Zweden op mijn camper vakantie. Heerlijk genieten van mijn ontspanning met haken, en het mooie land. Ik zou de garens van Hobbii iedereen willen aanbevelen. Ik heb de witte gekozen, sorry dat hij nu niet verkrijgbaar is. Nog maals BEDANKT!!!!!!!!!


Loura de Weger

Ik kreeg een paar dagen geleden weer een bestelling thuis. Daarin ondermeer het katoenen 'WE LOVE YARN'. Heerlijk om mee te haken. Zó glad en soepel. Daar raak ik vast weer een tijd aan verslaafd. Ben nu met zacht geel bezig.... Er worden allemaal kuikentjes geboren. Zo lief, ik haak mijn eigen scharrelkippen.


Carine Christiaens

Bijna iedereen heeft het over haken,maar ik brei er mee ,Zo oo mooi met priem 3 geweldig mooi truitje mee gemaakt,heb nu nog 4 kleurtjes,en heb er juist nog 3 kleurtjes bij besteld ,is heel leuk om mee te breien


corry bisschops

ik vind uw garen een verrijking voor mijn hobby, knuffels haken, er wordt ook een prijs beloofd in uw advertenties van 20 bollen garen, maar ik heb nog niet gezien dat die ook echt worden gewonnen?


Irene

Fijn katoen om mee te haken. Ik heb de raspberry besteld. Dit vind ik een erg mooie kleur, die ik gebruik voor een amaryllis. Haakt lekker weg.
Ook mooi prijs/kwaliteitverhouding. Erg blij mee.


Schrijf een review

Details over het garen

Categorie Verjaardagsfeest
Merk We Love Yarn
Samenstelling 100% Katoen
Gewicht 50 gram
Lengte ca. 170 meter
Aanbevolen breinaald 2,5 - 3,5 mm
Stekenverhouding 10 x 10 cm = 27 steken x 38 naalden
Garengroep Fine
Wasvoorschrift Machinewasbaar op 60ºC / 95ºC / Liggend drogen
Hashtag #hobbii84cotton

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Bekijken