De populaire aanbiedingen van nu!     🌿 GREEN WEEKS 🌿      Bespaar tot wel 54%

Hobbii

Stopnaald met Kromme & Afgeronde punt

500 points
This product can only be purchased with points
Read about the Point Store here
This product can only be purchased with points
Read about the Point Store here

Levering 2-4 werkdagen

Verzendkosten vanaf 3,50 €Gratis verzending vanaf 79,00 €

Wij scoren een Uitstekend op Trustpilot

Dit is een mooie stopnaald met kromme en afgeronde punt. De afgeronde punt maakt het afhechten in brei- en haakwerk extra makkelijk. Door de afgeronde punt blijft de naald niet haken in het garen, maar glijdt gemakkelijk langs de steken. Perfect bij afhechten of het stoppen van sokken.

Door het grote oog is hij geschikt voor de meeste garens. Zo wordt afhechten leuk!

Materiaal: Aluminium

Aantal: 1 stk.

Lengte: 7 cm

Carmen

Mijn favoriete stopnaald voor onder het haken. Kan geen ander aan tippen. Als ik hem weer kwijt ben, ben ik altijd verdrietig. Zou er eigenlijk een hele hoop moeten hebben!


Carmen

heel fijn naaldje om mee te werken. Helaas net te dik om door mijn kralen heen te komen, maar dat geeft niet. En door de kleur vind ik hem makkelijk terug


Maria

Ik dacht dat de gebogen punt een vergissing was. Als dat zo is is het een handige vergissing want het werkt echt heel handig om draadjes weg te werken.


Paulien

Heel jandig voor het afwerken van mijn breiwerken: de kleur is heel goed zichtbaar en door de iets gekromde punt werkt het sneller.


Claudia

Deze stopnaald gebruik ik het meest. Niet te groot, niet te klein. Glad, en door de schuine punt werk je makkelijk je eindjes weg.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken