De populaire aanbiedingen van nu!     🌿 GREEN WEEKS 🌿      Bespaar tot wel 54%

Hobbii

Sjabloon Breinaalden Overzicht - Brei- en sokkennaalden - Blossom (Digitaal)

Maak het gemakkelijk om een overzicht van je breinaalden te hebben en haal iets goeds uit je gespaarde punten!

Met het digitale sjabloon van Hobbii maken we het makkelijker dan ooit om je voorraad breinaalden en sokkennaalden te ordenen. Je zorgt eerst voor overzicht en vult daarna het formulier in van al je naalden. Op die manier is het veel gemakkelijker om te weten wat je hebt liggen als je aan een nieuw project begint. Ja, en dan is er meer tijd om te breien :-)

Met ons digitale sjabloon kun je een A4-pagina downloaden met een naaldvoorraadoverzicht dat je kunt invullen. Je ontvangt een pdf die je kunt printen of invullen op het scherm. In de download ontvang je in totaal vier pagina's. Twee kleurenversies van een sjabloon voor de sokkennaalden en twee kleurenversies van een sjabloon voor de 'gewone' breinaalden. Allemaal in een romantisch bloementhema.

Je kunt gegevens invullen zoals welke breinaalden je hebt in verschillende maten, lengtes en materialen, maar ook van welk merk ze zijn. Onderaan de pagina kun je ook je eigen aantekeningen maken.

NB! Alle tekst is in het Engels.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken