Hobbii

Patroonhouder - Print

Bespaar 12,90 € 23,00 € 35,90 €

Levering 2-5 werkdagen

Verzendkosten vanaf 6,49 €Gratis verzending vanaf 79,00 €

Wij scoren een Uitstekend op Trustpilot

Details over het product

  • Merk:
    Hobbii
  • Materiaal:
    Polyester & canvas
  • Maten:
    30,5 x 1,5 x 22 cm

Vind je het ook lastig om een goede manier te vinden hoe om te gaan met het patroon, terwijl je breit of haakt? Heb je ook al eens ondervonden dat het patroon verkreukeld uit je projectbag kwam, of dat het er misschien uit is gevallen?

Dat willen we niet! Want zonder patroon, geen gebreide en gehaakte producten. Maar nu hebben wij een super praktische en mooie oplossing voor degenen die dit probleem herkennen.

Hier heb je de mooie Hobbii patroonhouder, voor degene die niet van saaie kleuren houdt. Deze kan opgeklapt worden en het patroon kan vastgezet worden met enkele sterke magneten. Als je wilt markeren tot hoever je bent gekomen of als je bezig bent met een diagram, daarvoor zit er ook een lange magneet bij, die je kunt gebruiken als leeshulp.

De patroonhouder heeft een vak, waarin je andere patronen kunt bewaren (want laten we eerlijk zijn: er zijn maar weinig die slechts met één patroon tegelijk bezig zijn). Een naaldenmeter kun je bewaren in het vak.

Een mooie patroonhouder voor degene, die graag zuinig is op haar patronen, terwijl ze ermee werkt.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken