Eindsprint!     ⏳ De uitverkoop eindigt om 22.59 uur ⏳     Bespaar tot wel 62%

KnitPro

Zing Kousenbreinaalden

Bespaar 0,50 € Vanaf 7,50 € Vanaf 8,00 €

Levering 2-5 werkdagen

Verzendkosten vanaf 6,99 €Gratis verzending vanaf 79,00 €

Wij scoren een Uitstekend op Trustpilot

Deze KnitPro Zing kousenbreinaalden zijn extra licht en gleiden gemakkelijk door de steken. 

Deze kousenbreinaalden zijn niet alleen geschikt om mee te breien, ze zijn ook nog eens mooi om naar te kijken. Elke grootte heeft zo zijn eigen kenmerkende kleur. De breinaald loopt spits toe, en de grootte is op de naald aangegeven. 

De kousenbreinaalden worden per set van 5 verkocht.


MaryP

Pas een etui sokken breinaalden Zing 15 cm gekocht.
Een genot om mee te breien, mooie gladde punten, maar toch lopen de steken er niet gauw af. Doordat de naalden zo licht zijn, vallen ze niet uit het werk.
Tevens is het handig dat ze per maat gekleurd zijn. Bijkomend gemak dat je de naalden (als je er tijdelijk een aan de kant legt b.v.) gemakkelijk ziet liggen door de kleur.


Claudia

De 20cm zijn onhandig lang voor sokken, neem daarvoor de 15 cm. Ik gebruik lengte 15 cm, 2,25 mm voor sokken, uitstekend! Voor mutsen zijn de 20cm naalden wel weer beter.
De punten zijn glad, het gekleurde gedeelte is net iets minder glad. Er is geen overgang te merken tussen het gekleurde gedeelte en de punt.


Nikita

Ik gebruik de 2.5 mm 15 naalden, ik heb deze ergens anders gekocht maar het is een echte aanrader, glijd heel fijn en ze zijn mooi ook nog


Meina

Super fijne breinaalden, zijn ligt, hebben mooi gladde punten, door de lengte 15cm, is een sokken werkje zo meegenomen in je tas.


Laura

Erg fijne breinaalden. Ik vind dit merk altijd het fijnst om op te breien. Voor sokken gebruik ik maat 2,5 mm en 20 cm lang.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken