KnitPro

Nova Metal Rondbreinaald

text_you_save

Vanaf € 5,80  Vanaf € 4,65

Kies Lengte / Dikte

De Nova Metal-rondbreinaalden hebben alle kleine en kortere breinaalden die niet te verkrijgen zijn als Nova Metal verwisselbare rondbreinaalden, met breedtes van 2 tot 12 mm, en lengtes van 40-150 cm.

Net als de rest van de Nova metalen breinaalden zijn de rondbreinaalden ook gemaakt van holle messing cilinders met een mooi gepolijst oppervlak. Het gladde gepolijste oppervlak zorgt ervoor dat de steken gemakkelijk en moeiteloos over de pinnen glijden. Tussen breinaald en kabel is een soepele overgang gemaakt, zodat de steken moeiteloos over de naald schuiven zonder aan de overgangen te blijven haken.

De uiteinden worden geleidelijk meer puntig, wat de breinaalden ideaal maakt voor alle breiprojecten.

Het lichte en niet op de laatste plaats sterke messing heeft verschillende voordelen. De holle nopjes zorgen voor een licht gewicht, waardoor de breinaalden vrij comfortabel te gebruiken zijn, zodat u uren kunt breien zonder pijnlijke handen en vingers te krijgen. De sterkte van messing is uw garantie voor minimale slijtage en maximale duurzaamheid. De kabels zijn elastisch en flexibel, zodat ze gemakkelijk kunnen worden samengevouwen en opgeboren zoals het u past.

Een gestroomlijnd productieproces maakt het mogelijk de Nova Metal-serie tegen een klein prijsje aan te bieden.

KnitPro Nova Metal - de beste en goedkoopste breinaalden van messing


Ann

goede grip, aangenaam materiaal om vast te houden. Zachte overgang zodat steken goed rondglijden.


Elisabeth

Garen glijdt heel stroef over de naalden. Naalden glijden ook niet soepel over elkaar.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken