BESPAAR 21%

KnitPro

Basix Aluminium Rondbreinaalden

text_you_save

Vanaf 2,90 €  Vanaf 2,30 €

Kies Grootte

Rondbreinaalden van hogekwaliteits aluminium van KnitPro’s Basix Aluminium-serie.

De kabelovergangen zijn glad, waardoor de steken moeiteloos over de naald gleiden zonder te blijven hangen in de overgang van de naald naar de kabel. Daarnaast zijn de kabels flexibel doch sterk, zodat ze gemakkelijk samen kunnen worden gevouwen zonder dat ze beschadigd raken. 

Aluminium is een even sterk als licht materiaal. De sterkte geeft een minimale slijtage en een maximale duurzaamheid.  Het lichte gewicht zorgt ervoor dat u urenlang kunt breien zonder last van uw handen of vingers te krijgen.

De rondbreinaalden zijn met wel vijf verschillende lengtes te verkrijgen: 60, 80, 100, 120 en 150 cm, en breedtes van 2 tot 6 mm. 
Lengte van de breinaalden (zonder kabel): 12,8 cm 


Joke

ToP! Rondbreinaalden. Goeie punten en liggen goed in de hand. De effen lichte kleur zorgt dat je je steken goed ziet ... ik heb deze naalden in verschillende diktes, echt een plezier om met te breien


Wilma

Heb mijn rondbreinaaldenverzameling aangevuld met deze naalden in verschillende diktes en lengtes. De punten zijn mooi lang en spits. Ik ga hier veel plezier van hebben.


T

Ik heb deze besteld omdat er een lange draad tussen zit. Ben er erg blij mee. Jan nu tenminste 500 steken op een naald zetten


Hanne

Heel fijne priem om mee te werken. Gemakkelijk om mee te nemen en aangenaam in gebruik.


Angela

Hele fijne rondbreinaald.
Ik gebruik deze altijd voor de sokken die ik brei.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken