Sla je slag!   🌸 VOORJAARSUITVERKOOP 🌸   Bespaar tot wel 54%

addi

Rondbreinaalden - Turbo

Bespaar 20%
Bespaar 1,60 € Vanaf 6,40 € Vanaf 8,00 €

Levering 2-4 werkdagen

Verzendkosten vanaf 6,99 €Gratis verzending vanaf 79,00 €

Wij scoren een Uitstekend op Trustpilot

Een serie addi rondbreinaalden in messing. addi staat bekend om het vervaardigen van hoogwaardige kwaliteitsproducten en hier maken ze hun slogan weer helemaal waar: ”Luxe voor de handen”. Deze rondbreinaald heeft naalden die hol zijn van binnen, dat geleidt de warmte beter en daardoor voelen de naalden niet koud aan. Het zorgt er ook voor, dat de naalden lichtgewicht zijn. De addi Basic serie heeft gemiddelde naaldpunten, wat de naalden geschikt maakt voor degene die graag de steken van de naald laat gaan door tegen de naaldpunt te drukken.

Alles bij elkaar krijg je naalden, die goed in de hand liggen en duurzaam zijn. 

Deze naalden kun je gebruiken voor allerlei projecten. Of je nu een lange breinaald nodig hebt of een trui gaat breien in het rond, met deze naalden heb je een echt goed product. De rondbreinaalden hebben gladde, verchroomde messing punten, het metaal is nikkelvrij, en de overgang tussen naald en kabel glijdt geweldig en ze zijn een droom om mee te werken. Je kunt een hoge breisnelheid bereiken met deze naalden! Dit heeft sommige breisters doen besluiten de naalden de koosnaam "Turbo" te geven. 

De kabel van deze rondbreinaald is zacht, sterk en flexibel. De sterke staalkabel is bekleed met goudkleurig PVC-plastic, en zowel lengte als maat staat op de kabel. Dat is super handig vinden wij!

Deze Rondbreinaald is in het bijzonder geschikt voor wol!

Lengte: 40 cm - 60 cm - 80 cm
Naalddikte: 2 - 15 mm
Materiaal: Nikkelvrij messing & PVC-plastic
Kleur: Zilver & Goud

Het hoofdkantoor en de fabrieken van addi zijn gestationeerd in Duitsland. 

Sanne

Deze Addi rondbreinaalden heten turbo en met een hele goede reden. Ze breien heerlijk! De overgang tussen naald en kabel is heel glad, dus geen hangende steken zoals je nog weleens ziet bij verwisselbare naalden. De kabel is stevig maar soepel, dus geen gedoe met een opgekrulde kabel. De naalden zelf zijn lekker lang en liggen daardoor fijn in de hand, zelfs bij de dunne (2.0, 2.5) maten die ik heb besteld. Ik kocht deze als aanvulling op mijn Addi click set die geen kleinere maten dan 3.5 bevat en ik ben zeker niet teleurgesteld.


Thea

Wat een heerlijke naalden, super glad, soepele overgang van punt naar draad en een stompe punt, dus geen zere vinger!
Ik zal deze naalden zeker aanbevelen.


Silke

Heerlijke naalden om mee te breien, mijn nieuwe favoriet! Ben zeker van plan in de toekomst nog enkele maten bij te bestellen


mery

alle maten gekocht met 80 cm, de kleine maten 60 c, en 40 cm, voor de boorden. eweldig gebruik nooit meer iets anders


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken