BESPAAR 47%

Details over het garen

Categorie Green Weeks
Merk Hobbii
Samenstelling 20% Wol, 80% HB Acryl
Gewicht 200 gram
Lengte ca. 350 meter
Aanbevolen breinaald 4 - 6 mm
Stekenverhouding 10 x 10 cm = 20 steken x 28 naalden
Garengroep Medium
Wasvoorschrift Machinewasbaar tot op 30ºC / Liggend drogen
Hashtag #hobbiilollipop

Hobbii

Lollipop

Medium20% Wol, 80% HB Acryl

text_you_save

€ 15,00  Vanaf € 7,90

Kies kleur:

Lollipop is een magisch garen met lange mooie kleur veranderingen, dat wordt geleverd in grote heerlijke 200 gram-bollen met een looplengte van 350 meter. Het garen bestaat voor 20% uit wol en 80% uit HB acryl, wat het gemakkelijk maakt om mee te werken en er ook voor zorgt dat uw projecten warm zijn.

De 21 avontuurlijke kleuren van Hobbii Lollipop zijn zeer geschikt voor het haken of breien van projecten zoals sjaals, dekens, poncho's, mutsen en andere kledingstukken.

Elke bol bestaat uit 5 verschillende kleuren, waardoor uw project een unieke uitstraling en een mooie variatie aan kleuren krijgt.

HB acryl staat voor High-bulk acryl, wat betekent dat het garen is gestoomd tijdens de productie, zodat de vezels zich zo’n 20% samentrekken. Dit resulteert in een lichter en zachter acryl, wat nog lekkerder voelt op de huid. Dit maakproces duurt over het algemeen iets langer dan normale productie, waardoor de prijs wat hoger kan zijn.

Houd er rekening mee dat de kleuren tijdens het verfproces een klein beetje aan elkaar kunnen afgeven. Er kan bijvoorbeeld een kleine vlek van de donkere kleur op een van de lichtere kleuren van de bol zitten. Dit is volkomen normaal en heeft een mooi effect op je uiteindelijke project.

Let erop dat de lengte van het kleurverloop kan variëren van bol tot bol.

Dit garen is OEKO-TEX gecertificeerd (nr 1976-294). Meer informatie over dit certificaat kun je vinden via : https://www.oeko-tex.com/en/. 

Bekijk patronen voor het garen hier: Patronen (16)

Ine

Dit garen haakt prettig,draagt ook prettig. Ik heb de driekanten sjaal volgens het patroon op de site gemaakt,wel in een andere kleur.Hoeveelheid garen is precies genoeg,ik had mijn twijfels.


Truus Kraaibeek

Fijn garen, lekker zacht en warm! Uit 1 bol haal je bijv. gemakkelijk een extra lange sjaal, in de mooiste kleuren...
Haak in een mooie Tunische steek, dan gaat het ook nog eens snel....


Kim de Beer

Heerlijk garen om mee te werken! Ik heb er de lollipop sjaal van het patroon hier gehaakt. Inderdaad bijna twee bollen gebruikt. Dan is ie ook echt mooi groot en heerlijk warm.


Lisa

Wat een heerlijk garen om mee te werken! Met naald 6 is het project (te) snel klaar. Ik heb de tweede bestelling al in huis en ga dit garen zeker vaker bestellen.


Hedy

Lekker garen. Werkt prettig. Voor een sjaal met ananas steek heb je wel 2 bollen nodig. Dan gaat t hard. Moet dus bij bestellen. Haaknaald 5


Schrijf een review

Details over het garen

Categorie Green Weeks
Merk Hobbii
Samenstelling 20% Wol, 80% HB Acryl
Gewicht 200 gram
Lengte ca. 350 meter
Aanbevolen breinaald 4 - 6 mm
Stekenverhouding 10 x 10 cm = 20 steken x 28 naalden
Garengroep Medium
Wasvoorschrift Machinewasbaar tot op 30ºC / Liggend drogen
Hashtag #hobbiilollipop

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Bekijken