Prym

Ergonomische Sokkennaalden - Carbon Technology

Vanaf €12,50  Vanaf €12,50

Kies Lengte / Dikte

LET OP! Dit product verdwijnt uit het assortiment. Sla je slag voordat het te laat is!

Deze klassieke, zwarte, ergonomische sokkennaalden van Prym zijn het resultaat van een unieke carbontechnologie. De productie van deze elegante breinaalden heeft geresulteerd in een robuuste, maar toch lichte en flexibele sokkennaald, die met zijn druppelvormige punten en een driehoekige schacht het plezier van breien van sokken of mouwen verhoogd. Het gladde oppervlak van de schacht draagt eraan bij dat de steken onbezwaard glijden van de ronde punten naar de driehoekige schacht. De druppelvormige punten maken het tegelijkertijd gemakkelijker om de draad te pakken en te leiden, en dragen eraan bij dat de draad niet snel van de punt valt.

Deze "Carbon Technology" verschilt van Prym’s witte Ergonomische Sokkennaalden door iets stijver te zijn om mee te werken. Hier kun je je voordeel mee doen, als je graag een dichte steken-structuur wilt creëren. De sokkennaalden zijn verkrijgbaar in 15 cm en 20 cm, en vanaf 2 mm, dat maakt ze perfect voor kleine, fijne breiprojecten, zoals babysokjes.

Materiaal: Plastic
Lengte: 15 cm en 20 cm
Maten van de breinaalden: 2 mm - 2,5 mm - 3,0 mm - 3,5 mm - 4 mm
Kleur: Zwart / Wit
Aantal naalden per verpakking: 5 stuks


Claudia

Best wel fijne naaldjes. Ik heb de 15 cm variant gekocht. Ze zijn heel licht, niet te glad, maar ook niet stroef. De bijzonder druppelvormige punt moet je even aan wennen. Dat blijkt echter heel goed te werken bij het samenbreien van meerdere steken. Net na de punt heb je een versmalling en daar heb je wat meer ruimte om je naald in te steken.
Dat ze driehoekig zijn, merk ik persoonlijk niet veel van, zeker in de kleinere maten niet.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken