Hobbii

Crochet Journal

Bespaar 20,50 € 20,50 €

Levering 2-5 werkdagen

Verzendkosten vanaf 6,49 €Gratis verzending vanaf 79,00 €

Wij scoren een Uitstekend op Trustpilot

Let op! De aantekenboeken zijn in het engels.

Als je het ons vraagt, dan moet iedere haakster - beginner en ervaren - een persoonlijk aantekeningenboek hebben als deze! Daarom hebben wij van Hobbii er eentje ontworpen voor jullie. Met het Hobbii Crochet Journal heb je overzicht over je haakprojecten van nu en wat je al eerder gemaakt hebt.

De aantekenboeken komen in een handige maat met een zachte kaft, met een inhoud van 80 bladzijden fijn, dik papier (FSC mix en Nordic Ecolabel/Nordic Swan), met een flap die je als boekenlegger kunt gebruiken, zo zie je in één oogopslag waar je bent gebleven. De journal is gebonden met een Zwitserse binding (open rug), dus hij kan helemaal plat liggen als je erin bladert. Geprint in Denemarken.

De bladzijden zijn zodanig ingedeeld, dat je aan de ene zijde kunt noteren wat je wilt onthouden over je project, op de voorgedrukte lijnen. Er is plaats voor het soort garen dat je hebt gebruikt, stekenverhouding, kleur- en lotnummer, wasvoorschriften, ontvanger enz, enz. Als je later de details van het project nog eens na wilt kijken, dan sla je het zo op in je aantekeningenboek. Alles wat je niet altijd in je hoofd onthoudt, staat hier ;)

Aan de andere zijde zit een gestippelde bladzijde, dat lijkt op die in de populaire bullet planners. Deze bladzijde is super voor het tekenen van patronen, het maken van illustraties, opschrijven van getallen tijdens het handwerken, tellen van toeren, enz. 

Dit persoonlijke Crochet Journal is een musthave voor iedereen  - ongeacht haakniveau!

Aantal bladzijden: 80 sider / 120 g
Formaat: 167 x 235 mm
Keurmerk: FSC mix en Nordic Ecolabel/Nordic Swan

Alyxe

I really like this journal, the paper is very nice, smooth and resistant to ink (no bleeding through the paper so far). Only downside : one face to write down the pattern is sometimes not enough but easily solved by adding a piece of paper or directly using the next page


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken