Sla je slag!   🌸 VOORJAARSUITVERKOOP 🌸   Bespaar tot wel 54%

Mayflower

Cotton Merino

Fine 50% Superwash Merino Wol, 50% Katoen

Bespaar 15%
Bespaar 0,85 € 4,65 € 5,50 €

Levering 2-4 werkdagen

Verzendkosten vanaf 6,99 €Gratis verzending vanaf 79,00 €

Wij scoren een Uitstekend op Trustpilot

Details over het garen

  • Merk:
    Mayflower
  • Samenstelling:
    50% Wol, 50% Katoen
  • Gewicht:
    50 g
  • Lengte:
    170 m
  • Garengroep:
    Fine
  • Aanbevolen breinaald:
    3 - 3,5 mm
  • Stekenverhouding:
    10 x 10 cm. = 24 steken x 33 naalden
  • Wasvoorschrift:
    Fijne was of wolwas op 30ºC / Mag niet in de droger / Strijken met een lage temperatuur

Mayflower Cotton Merino bestaat uit 50% katoen en 50% zuivere wol en voelt zo heerlijk zacht dat je het niet graag weglegt. Het kan gebruikt worden voor heel veel projecten, van babykleding tot plaids en mag in de wasmachine worden gewassen. Het katoen en de wol zijn beide van de hoogste kwaliteit en geven het garen zijn zachtheid. Zeer fijn garen om mee te werken.

Je kunt kiezen uit vele mooie, natuurlijke en gedempte nuances. Let op: enkele bollen hebben een gemêleerd effect, terwijl andere uni zijn.

Wij zijn ervan overtuigd dat je van dit garen zult houden! Het garen is superwash-behandeld.

NB! Het garen kan in de wasmachine worden gewassen op max. 30ºC, maar mag NIET in de wasdroger, wat helaas verkeerd op een aantal banderollen staat. Volg de wasvoorschriften die hier op de website staan. 

Vind hier patronen voor dit artikel: Patronen (5)

Sara

Zeer aangenaam garen om mee te breien. Het is heel zacht wat het perfect maakt voor babykleertjes of voor mensen met een gevoelige huid. Nadien blijf het garen ook heel mooi. Dit ga ik zeker meer gebruiken!


Susanne Junge

Zo een zacht garen en heel gemakkelijk te haken. Een plezier om het te verwerken. Mijn omslagdoek is bijzonder knuffelig. Ik kijk er al naar uit om dezelfde wol in een ander kleur te haken.


Susan

Heerlijk garen om te breien vooral met patronen zoals kabels. Heb damestrui maat 42 en dezelfde meisjestrui maat 98 gebreid. Heel leuk geworden. Heb nog geen ervaring met wassen.


Ilse

Heel breigaren. Ik was volledig verkocht om hierbij een mooie zomertop mee te breien. Het piekt niet, het voelt niet stroef aan. Zalig om dragen :-)


Wilma

Heel fijn garen om mee te breien. Het is zacht en soepel en de draad splijt niet zo makkelijk. Ik heb met dit garen een goede keuze gemaakt.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken