Droom jij van zachte geschenken? Dan moet je meedoen met onze vaste Hobbii Giveaways, waarmee je mooie prijzen kunt winnen (... ja, je hebt het geraden, het is garen!).


Hier bij Hobbii zijn we bijna net zo dol op giveaways als we op garen! En we kunnen het al helemaal niet laten om onze creatieve garen-vrienden te verwennen met leuke prijzen.

Daarom hebben we een reeks vaste wedstrijden, waarbij we voortdurend gelukkige winnaars vinden. In deze blogpost krijg je een overzicht van onze giveaways.

Wil je zien wie onze recentste giveaway heeft gewonnen? We publiceren de winnaars HIER.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en win een cadeaubon

Heb je het perfecte garen voor je volgende project al gevonden? Dan ga je dol zijn op deze giveaway!

Als je je aanmeldt voor onze gratis nieuwsbrief, maak je kans op een cadeaubon ter waarde van € 50, die je kunt gebruiken in onze webshop.

Naast de mogelijkheid om leuke garen-prijzen te winnen, ontvang je, als je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief, ook fantastische aanbiedingen voor garen en accessoires én een heleboel inspiratie voor je volgende haak- of breiproject. Je kunt je op elk moment afmelden.

Elke eerste dag van de maand vinden we de gelukkige winnaar. Er wordt rechtstreeks contact opgenomen met de winnaar.

Meld je hier aan en neem deel aan de wedstrijd ➔

Deel een #HobbiiUnboxing-video

Ahh! Er gaat niets boven het ontvangen van je pakket met garen!

Maar wacht even, voor je het pakket openscheurt. Je kunt namelijk nog meer garen winnen!

Neem deel aan onze #HobbiiUnboxing-wedstrijd door een video of foto te delen op Instagram of Facebook waarop je je garen en accessoires uitpakt. Vergeet de hashtag #HobbiiUnboxing niet te gebruiken.

Wees creatief en denk out of the box wanneer je je video of foto maakt. We stellen humor en creativiteit enorm op prijs, wanneer we op zoek gaan naar een winnaar.

En wat kun je winnen? De gelukkige winnaar ontvangt een geschenkcode voor maar liefst 25 bollen Friends Cotton 8/4. Stel je voor aan welke leuke projecten je kunt werken met dit fantastische katoenen garen!

Elke eerste dag van de maand vinden we een winnaar. Er wordt rechtstreeks contact opgenomen met de winnaar.


👆 Neem ons mee, wanneer je je pakket van Hobbii uitpakt. Deel een video of foto met ons op Facebook of Instagram met de hashtag #HobbiiUnboxing.

Schrijf een review

Heb jij een lievelingsgaren van Hobbii? Of een patroon waarover je anderen ABSOLUUT wilt vertellen?

Schrijf een review op onze website en neem deel aan een giveaway van 10 bollen Friends Cotton 8/4. Je mag natuurlijk een review schrijven voor zoveel producten en patronen als je wilt (en zo je kans verhogen om te winnen). We zetten je feedback enorm op prijs!

Op de eerste dag van elke tweede maand vinden we een winnaar. Er wordt rechtstreeks contact opgenomen met de winnaar.

Houd ook eventuele andere wedstrijden in de gaten

Behalve bovenstaande giveaways organiseren we voortdurend andere wedstrijden op onze sociale media.

Houd ze dus in de gaten als je geen leuke, zachte prijzen wilt missen.

Gå hier naar Facebook ➔

Gå hier naar Instagram ➔

Hier publiceren we de winnaars

We nemen altijd persoonlijk contact op met de winnaars van de giveaways. Maar we hebben ook een pagina waar je de trekking van de winnaars van onze giveaways kunt volgen.

Bekijk hier de winnaars van onze giveaways ➔