Influencer en patroonontwerper TL Yarn Craft is de persoon achter Happy Place, een gloednieuw Hobbii-garen in een mooie en zachte mix van wol en katoen. Klinkt dat als iets voor jou? Dan moet je hier even meelezen!Pak je haaknaald, want hier komt een nieuwtje waar je garenminnende hart sneller van gaat kloppen….

Hobbii heeft zojuist een gloednieuw garen gelanceerd in samenwerking met een geweldige ontwerper. En het is niet zomaar iemand die achter het zachte nieuws zit. We werken samen met de getalenteerde influencer Toni Lipsey, die je misschien beter kent als TL Yarn Crafts. Ja, je leest het goed - en JIJ kunt het garen in handen krijgen! 👀

Het nieuwe garen heet Happy Place (hier een voorproefje), en het neemt je mee naar dat speciale toevluchtsoord dat je eigen creatieve en magische ruimte is. Happy Place is het garen waar je naar zoekt als je een pauze nodig hebt van de dagelijkse stress en hectiek
Het is een natuurlijk, luxueus en ademend garen gemaakt van een mooie mix van 50% superwash wol en 50% katoen. Het is verkrijgbaar in een gemêleerde en een uni versie met de namen Happy Place Melange en Happy Place Solid. En er zijn genoeg redenen om verliefd te worden op Happy Place, als je het de vrolijke influencer vraagt ​​die zichzelf een echte garensnob noemt.

“Happy Place is een veelzijdig en uitnodigend garen dat bedoeld is om je mee te nemen naar je ideale handwerkparadijs. Wat ik zo leuk vind aan Happy Place is hoe goed het past bij bijna elk project. De uitgebreide keuze van het kleurenpalet, het veelzijdige DK-gewicht, de gemakkelijke vezelmix - er is gewoon zoveel liefde aan dit garen!!”

Vind het garen hier


TL Yarn Crafts
De Amerikaanse Toni Lipsey (ook bekend als TL Yarn Crafts) staat bekend om haar hartelijke, sprankelende en speelse benadering van haken. Ze begon in 2013 met bloggen over haken en vanaf dat moment begon haar haakavontuur pas echt. Tegenwoordig staat ze bekend om haar gemakkelijk te begrijpen haakpatronen voor haaksters van alle niveaus, en om het feit dat ze haar kennis, ervaring en favoriete producten graag deelt op YouTube en Instagram. Ze is een enorme inspiratie voor velen - haaksters, breiers en andere creatieven.


Wil je meer lezen over Toni?
Maak hier kennis met haar.


Het perfecte palet voor herfst en winter

Happy Place wordt geleverd in een prachtig kleurenpalet dat rijke, verzadigde kleuren combineert met individuele heldere kleuraccenten.

De warme kleuren en tinten stralen herfst- en wintergezelligheid uit in een hut ver in het bos. Stel je voor dat je op de bank zit met een kop warme chocolademelk, Happy Place en een prachtig herfstlandschap buiten.
De kleuren in het palet zijn op talloze manieren te combineren, of je nu de voorkeur geeft aan rustige aardetinten of een meer kleurrijke expressie in je projecten. Het is belangrijk geweest voor Toni om een ​​breed kleurenpalet te creëren dat veel opties biedt voor verschillende persoonlijkheden en stemmingen, zoals ze zelf zegt:

“Happy Place betekent verschillende dingen voor verschillende handwerksters. De verschillende tinten van het kleurenpalet zijn bedoeld om te mixen en matchen om de perfecte sfeer voor je project te creëren. Of je Happy Place nu levendig en kleurrijk, moody en neutraal is, of ergens daar tussenin, er zijn genoeg opties om het perfecte palet samen te stellen. Werk met je oude trouwe kleuren, of ga eens buiten je comfortzone en voeg een tint toe waar je normaal niet naar zou grijpen.”


Dit moet je weten over Happy Place
#hobbiihappyplace

  • Vezels: 50% katoen, 50% wol. 
  • Gecertificeerd met OEKO-TEX® STANDARD 100.
  • 250 meter / 100 gr.
  • Garencategorie: Light (3) / DK / Light Worsted.
  • Haken: 20 steken x 27 toeren.
  • Breien: 16 steken x 19 naalden.
  • Verkrijgbaar in 20 kleuren in een gemêleerde en een uni uitgave.
  • Het eindproduct van Happy Place mag in de wasmachine op 40°C. Laat het daarna aan de lucht drogen, platliggend drogen op een handdoek.


Ben je klaar voor het vinden van je Happy Place?
Koop het hier.


Happy Place bestaat uit een kleurenpalet met 20 gemêleerde kleuren (Happy Place Melange) gecombineerd met matchende uni versies (Happy Place Solid). 
Omdat de katoen in het garen het verven niet geheel accepteert, krijgt het garen een niet egaal uiterlijk. Toni moedigt je aan om met Solid en Melange te spelen om precies de juiste sfeer te creëren:

“Elke tint biedt een effen versie en een complementaire melange - verander de sfeer van je projecten door alleen uni, alleen melange te gebruiken, of combineer de twee voor een onverwachte uitkomst.”

Het gemêleerde garen is perfect voor het toevoegen van persoonlijkheid aan eenvoudige steken en patronen, terwijl de effen kleur geweldig is voor het werken met kleuren en patronen met textuur.


Neem een kijkje bij de twee garens:

Happy Place Solid >>

Happy Place Melange >>

8 nieuwe haakpatronen

Happy Place is een veelzijdig garen, dat je kunt gebruiken in ontelbare projecten.

“Het is ideaal voor zoveel projecten - amigurumi, kleding, babyartikelen, woonaccessoires en andere accessoires. Ik wilde een basisgaren maken waar makers naar kunnen grijpen als ze een specifiek project in gedachten hebben of als ze gewoon aan het handwerken en uitproberen zijn.” 

Maar echter, geen garen zonder patronen! Dus Toni was natuurlijk zo geweldig en heeft wel 8 nieuwe haakpatronen ontworpen, die je kunt maken met Happy Place!

Lees hier meer over de patronen >>