Geschreven door Madeline van @ofbooksandhooks

Er komt een moment in het leven van elke handwerknerd dat je beseft: deze toevallige handtas fungeert niet bij garen.

Sommige mensen denken misschien dat een tas die speciaal is gemaakt voor het opbergen van creatieve projecten een overbodige luxe is... Maar ze hebben dan natuurlijk ook nooit de woede-opwekkende ervaring gehad, te ontdekken dat het garen van een half afgewerkt project door elkaar raakt en dat dat gebeurde op mysterieuze wijze tijdens de vijf minuten die je nodig had om van de auto naar je deur te lopen.

Maar ik begrijp je. En daarom heb ik hard met Hobbii gewerkt om de ultieme gids voor projectbags te schrijven, zodat je diegene kunt vinden die bij je past


Schoudertas voor garen

De belangrijkste voordelen:

 • Leren schouderband en handvatten
 • Mooie canvasstructuur
 • Veel binnenruimte zonder dat dingen samen klonteren
 • Buitenzakken met gemakkelijke toegang
 • Diep genoeg voor ook een computer, patroonhouder en meer!


Deze tas zorgt ervoor dat mensen stoppen. Hij is van een heerlijke kwaliteit en de kleur is erg mooi (terracotta). Alles aan deze garentas straalt luxe uit.

Een van de mooiste dingen aan deze tas vind ik, is dat er ruimte is voor mijn laptop. Mijn laptop kan nooit in een tas, want hij is 15 ”. Maar tijdens een recent cafébezoek kon ik mijn laptop, mijn notitieboekje, haaknaalden, pennen, 2 garenprojecten, mijn oplader, mijn koptelefoon en mijn portemonnee inpakken. Dankzij de mooie inwendige structuur raakte niets verstrengeld.

De schouderband schuin over het lichaam zorgt ook voor een zeer comfortabele pasvorm. Ik woon in de stad, dus ik loop constant (niet rijden), dus als ik een tas draag, moet deze comfortabel zijn en het gewicht helpen verdelen. Deze doet dat met volle teugen!De ultieme garentas

De belangrijkste voordelen:

 • Grote capaciteit, ideaal tijdens op reis
 • Meer opties voor de riem, zowel lang als kort
 • Fijn binnenwerk


Als je op zoek bent naar iets tussen een garenemmer en een reistas, dan ben je op de goede weg. Op het moment dat deze tas arriveerde, wendde ik me tot mijn partner en zei "dit is de PERFECTE weekend projecttas."

Waarom? Omdat elke handwerknerd weet hoe moeilijk het is om maar één project mee te nemen, en elke boekenwurm weet dat het onmogelijk is om maar één boek mee te nemen. Zelfs als je weet dat het fysiek onmogelijk is om er meer dan één in een weekend af te maken.

Deze tas is fantastisch ruim en onderscheidt zich door niet alleen je garenprojecten te kunnen herbergen, maar ook al het andere dat je nodig hebt voor een dagje uit of een weekendtrip. Gooi er een paar drankjes in en neem het mee naar het strand. Je kunt me later bedanken.Garen rugzak

De belangrijkste voordelen:

 • Laptop past erin
 • Uitstekende binnenzakken om dingen op orde te houden
 • Elegant ontwerp voor professioneel of casual gebruik
 • Binnenwerk in kwaliteitscanvas


Ik gebruik deze tas al elke dag. Hij past perfect bij mijn laptop en heeft veel ruimte voor mijn projecten, boeken, pennen, haaknaalden en al het andere dat ik nodig heb (bijv. tegenwoordig handdesinfecterend middel). Ondanks alles dat ik in deze rugzak stop, is hij echt slank en elegant. Het ziet er helemaal niet onhandig uit.

Het is ook ongelooflijk duurzaam, dus ik hoef me geen zorgen te maken over hoe zwaar de dingen zijn die ik erin heb, zoals ik wel zou doen met een goedkopere tas.

En last but not least: een van mijn favoriete kenmerken van deze rugzak is dat hij goede binnenzakken heeft, terwijl hij een eenvoudige en elegante buitenkant heeft. Ik kan hem meenemen naar het werk, naar een picknick in het weekend of gewoon om te winkelen.Organiser bag - XL

De belangrijkste voordelen:

 • Niet te groot, niet te klein
 • Perfect voor het opbergen van rolmaat, steekmarkeerders, enz.
 • Zacht lederen afwerking


Laat u niet misleiden door de eenvoud van deze tas. Het formaat is de perfecte middenweg tussen een echte projectbag en een klein etui.

Het goede aan deze tas is dat hij groot genoeg is om enkele van de grotere accessoires die we nodig hebben mee te nemen. Ik kan al mijn haaknaalden, mijn naaldmeter, mijn meetlinten, mijn toerentellers, mijn schaar en meer erin kwijt. En er is nog genoeg ruimte over.

Het is een goed alternatief voor je handwerkgerei, als je tegelijkertijd een gewone tas gebruikt voor de rest.Projectbag voor garen

De belangrijkste voordelen:

 • Licht en duurzaam
 • Grote buitenzakken, speciaal voor breisters
 • Aan de bovenzijde open met mogelijkheid tot sluiting met rits
 • Lange riem over de schouder


Dit is het perfecte basismodel, als je je eerste projectbag koopt. Hij is duurzaam, heeft veel zakken (de buitenzakken zijn zeer geschikt voor breinaalden) en hij is niet opzichtig

Ik ben dol op deze tas in de donkerblauwe kleur omdat ik me niet al te veel zorgen hoef te maken over het op het gras zetten als ik in het park ben of hem in de auto gooi. De vele riemen maken het gemakkelijk om over de schouder te gooien en op stap te gaan

Deze tas is perfect voor iedereen die het maximale aantal vakken nodig heeft om zich gelukkig en georganiseerd te voelen. In deze tas is voor alles een plek. Gebruik elk vakje zou ik zeggen!


Welke tas je ook kiest, je zult zeker genieten van een perfecte metgezel voor je projecten. Er gaat niets boven het hebben van een speciale tas of rugzak die is ontworpen met de handwerk-gerelateerde behoeften in gedachten. En daar kunnen deze tassen voor instaan!

Vertel ons welke tas jij kiest!

Madeline van @ofbooksandhooks is een handwerkster, die graag haar twee liefdes samenbrengt: haken en boeken! Je ziet haar werk op haar Instagramaccount en enkele gratis patronen op haar website.

 

Ultieme Garentas - Hobbii

€ 66,50 Uitverkocht
BESPAAR 29%