We zijn allemaal anders en dat mogen onze mandjes ook zijn. In dit deel toon ik je vijf verschillende manieren om je mandje extra te stylen, zodat het er precies zo uitziet zoals jij dat wilt.



Joepie, nu ben je helemaal klaar met je mandje! Vind je dat het nog een laatste afwerking nodig heeft of dat je het nog wat extra wilt stylen, dan heb je verschillende mogelijkheden.


Handmade-label

Een klassieke manier om je afgewerkte product mee af te ronden is door er een “Handmade”-label aan toe te voegen. Dat is een perfecte manier om aan iedereen te laten zien dat jij dit mandje eigenhandig gemaakt hebt.

De handmade-labels zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals stof, PU-leer en zelfs hout. Ze kunnen bovendien op verschillende manieren worden vastgemaakt.


Leren/PU-leren hengsel

Zou je graag willen dat je mandje er wat rustieker uitziet? Dan is een hengsel de juiste keuze. Je kunt zowel PU-leer als echt leer gebruiken en beide zijn beschikbaar in verschillende kleuren. 

Het hengsel kan vastgemaakt worden als versiering of als handvat. Op die manier gaat je mandje er anders uitzien, afhankelijk van de kleur en de manier van vastmaken. Dat kun je helemaal zelf bepalen.


Knopen

Ben je eerder romantisch aangelegd? Dan raad ik je onze mooie bling knopen aan. Die zorgen voor een mooie afwerking en zijn een prachtige manier om je project mee af te werken.


Kleurwissel

Ben je van plan meer mandjes te haken? Dan kun je ze opvrolijken met een mooie kleurwissel. Hoe je van kleur wisselt kan een groot verschil maken voor hoe je mandje eruitziet. Wees dus niet bang om een beetje te experimenteren.


Restjes

De restjes-look is momenteel heel erg in. Een mandje is dan ook de perfecte manier om je restjes garen te gebruiken. Je hoeft niet dezelfde kwaliteit garen te gebruiken. Als je van kwaliteit wisselt, ziet je mandje er extra gaaf uit en het maakt het ook makkelijker om zelfs de kleinste restjes te gebruiken.


Ik hoop dat je hebt genoten van je reis door de wereld van het haken en dat je zin hebt om aan de slag te gaan met andere spannende projecten.