Stekenhouders (Gemengde kleuren) - 3 mm

€ 5,50  Vanaf € 5,50

Als je gek bent op brei-gadgets, dan ga je deze stekenhouders voor grote naalden geweldig vinden.

Als je bijvoorbeeld een trui breit en de steken van de mouwen moet laten rusten, plaats je eenvoudig de draad aan het ene uiteinde van de rondbreinaald en schuift de steken op de draad. Zodra alle steken zijn afgegleden, kun je een knoop leggen zodat de steken op de draad blijven.

Elke verpakking bevat 12 draden in 12 gemengde vrolijke kleuren.

De draden zijn het meest geschikt voor breinaalden in maat 5 - 10 mm . Houd er rekening mee dat deze draden geen kabels kunnen vervangen bij verwisselbare rondbreinaalden.

Materiaal: kunststof
Afmeting: 12 x 1 m

Sanne

Hoe is het mogelijk dat ik dit product nog niet kende?
In plaats van steeds op zoek te gaan naar restjes garen neem ik nu gewoon een draadje uit de zak. De steken blijven veel mooier op de draad, even je naald door de verzamelde steken trekken is veel eenvoudiger en het ziet er nog fleurig uit ook. Ik ben om!


Wendy

Deze en de dunnere variant besteld. Zo handig en heb nu ineens zoveel kabels over. Geen getik van een kabel met dopjes die de steken voor de mouw apart houden, gewoon een simpele stekenhouder waar je een knoopje in legt.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken