Onze beste prijzen!   I ❤️ YARN UITVERKOOP   Bespaar tot wel 57%

Go Handmade

Veiligheidsogen - 4 mm

20 paar

Bespaar 7,95 € 7,95 €

Levering 2-4 werkdagen

Verzendkosten vanaf 6,99 €Gratis verzending vanaf 79,00 €

Wij scoren een Uitstekend op Trustpilot

Details over het product

 • Merk:
  Go Handmade
 • Aantal:
  20 paar
 • Materiaal:
  Polystyreen (PS) (De stopper aan de achterkant is gemaakt van Polyethyleen (PE))
 • Maat:
  4 mm
 • Certificaat:
  EN71-3
 • Veiligheidsgids:
  Vind de link naar de veiligheidsgids in de tekst

Veiligheidsogen - ook wel amigurumi-ogen genoemd - voor zelfgemaakte teddyberen en figuren. Veiligheidsogen kun je gebruiken voor gebreide, gehaakte of genaaide projecten en je vindt ze hier bij Hobbii in veel verschillende maten.

Alle veiligheidsoogpakketten bevatten plastic backstops die je nodig hebt bij het plaatsen van de ogen. MAAR je moet altijd onze gedetailleerde handleiding volgen voor een veilige installatie! Op deze pagina vind je videogidsen waarin de noodzakelijke montagevereisten grondig worden doorgenomen, die ervoor zorgen dat de zelfgemaakte garenprojecten, gericht op kinderen van 0-3 jaar, aan dezelfde eisen qua treksterkte voldoen als kant-en-klaar speelgoed!

Veiligheidseisen die je moet lezen voordat je de veiligheidsogen monteert:

- Controleer vóór montage of alle delen van het oog intact en onbeschadigd zijn.

- Smelt het achterstuk wanneer het oog gemonteerd is. Het is eenvoudig en duurt slechts een moment. Deze methode zorgt ervoor dat de achterstopper niet los kan raken. Een methode die vaak ook op vooraf gekocht speelgoed wordt toegepast.

- De brei- of haakstekenverhouding, evenals het type garen, zijn bepalend voor hoe veilig het oog wordt gemonteerd. Daarom moet je, wanneer het voltooide project gericht is op kinderen van 0 tot 3 jaar, de fitting beveiligen door een rooster onder de achterste stopper te naaien en een gehaakte afdekking rond de achterkant van het oog te bevestigen. Zie foto's en videogids.

- Denk er altijd aan om het voltooide werk te controleren om er zeker van te zijn dat alle onderdelen stevig, sterk en veilig zijn gemonteerd.

- Voer regelmatig controles uit! Houd er rekening mee dat alle producten na verloop van tijd verslijten. Controleer daarom regelmatig of de ogen nog intact zijn. Als maker van zelfgemaakte projecten voor kinderen van 0-3 jaar komt er een grote verantwoordelijkheid bij je handwerk kijken.

Wij raden aan om zich grondig vertrouwd te maken met deze instructies. Hier vind je de volledige gedetailleerde handleiding van Go Handmade voor het veilig hanteren en monteren van doe-het-zelf-garenprojecten.

Psst.. Als je twijfelt of de beveiliging in orde is, overweeg dan om de ogen te borduren. Het is een veilige en mooie oplossing, waarvoor we op deze pagina ook een videohandleiding hebben.

Vind hier patronen voor dit artikel: Patronen (6)

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken