Hobbii

Steek- en Naaldmarkeerders (Naalddikte 2,5 - 4,5 mm)

5 stk.

Nu kun je een markeerder met de gebruikte naalddikte aan je haak- of breiwerk hangen, als je het een tijdje weg wilt leggen. Op deze manier vergeet je niet, welke naald je hebt gebruikt bij het project, en pak je het gemakkelijk weer op.

De veiligheidsspeld is zwart en past op naalden tot 6 mm. Dit is alleen relevant, als je wilt dat de markeerder op de naald zit. Je kunt ze natuurlijk ook aan de kabel/stekenhouder hangen, of monteren op het project zelf.

De markeerders hebben de volgende ingegraveerde maten:  2,5 - 3 - 3,5 - 4 - 4,5

De markeerders zijn gemaakt van hout (triplex), dit maakt dat ze super licht zijn en je brei-/haakwerk niet laten uithangen. Materiaal:

Hout (triplex) & metaal.
Lengte (zonder speld): ca. 1,8 cm
Lengte (met speld): ca. 3,6 cm
Breedte: ca. 1,8 cm

Nathasja

Hele handige stekenmarkeerders voor als je meerdere projecten met dezelfde naald tegelijk maakt of tijdelijk weglegt, zo hoeft ik niet meer te gokken welke naald ik ook weer gebruikt had. Ze zijn inderdaad steviger dan de foto doet vermoeden.


Gwen

Ik ga dit vanaf nu gebruiken om mijn projecten wat beter te organiseren. Hiermee weet ik nog met welke haak ik bezig was als ik het even opzij leg. Ik vond het wel wat prijzig, maar de clipjes zijn in het echt minder fragiel dan het op de foto lijkt.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken