Prym

Ergonomische Kousenbreinaalden

Vanaf € 8,50  Vanaf € 8,50

Kies Breedte

De ergonomische kousenbreinaalden van Prym zijn lichte en flexibele kwaliteitsbreinaalden, welke bijzonder fijn zijn om vast te houden. De kousenbreinaalden zijn ergonomisch vorm gegeven waardoor zij goed in de hand liggen en u uren kunt breien zonder last van u handen te krijgen. 

Pryms Ergonomische breinaalden wonnen in 2016 de Red Dot Design Award, en jaarlijkse product- en designwedstrijd, wat als een kwaliteitsstempel kan worden geacht. 

De kousenbreinaalden zijn 20 cm lang en zijn verkrijgbaar met breedtes van 2,5 mm tot 8 mm.

De kousenbreinaalden worden per set van 5 verkocht.


Monica

Doordat ik veel pijn in mijn handen heb, kon ik met dunne sokkenbreinaalden niet meer breien. Maar met deze fijne naalden kan ik het gelukkig weer! Ik ben erg tevreden met deze naalden, ze lijken wel naar je handen te vormen tijdens het breien en het grappige puntje zorgt ervoor dat het garen niet zo snel splijt. Ook liggen ze stabiel in de handen door het driehoekige midden en ondanks dat de steken makkelijk over de naald glijden, vallen ze niet zomaar van de naald af als je het werk even te rusten legt.
Jammer alleen dat ze zo slecht te verkrijgen zijn, anders had ik zeker meerdere maten willen kopen.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken