Eindsprint!     ⏳ De uitverkoop eindigt om 22.59 uur ⏳     Bespaar tot wel 62%

Clover

Amour Haaknaald

Bespaar Vanaf 10,50 € Vanaf 10,50 €

Levering 2-4 werkdagen

Verzendkosten vanaf 6,99 €Gratis verzending vanaf 79,00 €

Wij scoren een Uitstekend op Trustpilot

Details over het product

  • Merk:
    Clover
  • Hendel:
    ABS-plastic

Fantastische haaknaald van Clover van hoge kwaliteit. De handgreep is "easy grip" in mooie, leuke en karakteristieke kleuren.
Clover Amour haaknaalden zijn ergonomisch gevormd en liggen als een droom in de hand. Mocht je snel moeie handen krijgen van het handwerken, zou je deze haaknaalden eens moeten proberen. We willen zo ver gaan om te zeggen, dat dit het Rolls Royce model onder de haaknaalden is!

De haak is gemaakt in verschillende materialen:
0,6 - 1,75 mm = staal
2 - 6 mm = aluminium
6,5 - 15 mm = plastic 

Lengte:
0,6 - 1,75 mm = 12,5 cm
2 - 6 mm = 14 cm
6.5 - 7 mm = 15 cm
8 - 9 mm = 15,5 cm
10 mm = 16 cm
12 mm = 16,5 cm
15 mm = 17 cm 

Gwen

Een zeer fijne, ergonomische haaknaald. De draad glijd er gemakkelijk over, waardoor ik sneller haak met deze. Met mijn andere ergonomische haken had ik het probleem dat het handvat los kwam en begon te schuiven na een tijd, waardoor ik moest stoppen en het weer op zen plaats moest duwen. Met deze heb ik dat niet voor, want het handvat zit heel stevig vast aan de haak.


E.

Goedkoop is duurkoop. Dit is echt kwaliteit!
Licht en goed gebalanceerd, ergonomisch en daardoor haak je er urenlang mee zonder klachten te krijgen. Ik heb mijn set clover haaknaalden bijna compleet...... ik wil namelijk niets anders meer.


Patricia Noya

Clover Armour haaknaald, nog nooit zo’n fijne haaknaald gehad 👍🧶🎉 moeiteloos om de puff steken te maken met de Wonderland wrap. Spijt dat ik hem niet eerder had gekocht. Zeker zijn prijs waard 🎉👍


kimberly

ik heb de haaknaalden 2,5; 3; 4; 5; 6 en ik ben enorme fan van Clover! deze gaan al jaren mee en hebben nauwelijks gebruikssporen. Het is een kleine investering maar zeker de moeite waard!


Hang

Het gewicht en het ronde handvat zit goed in de hand. Bij andere haaknaalden had ik al snel het probleem dat het handvat ging schuiven. Bij de Clover is het nog niet gebeurd.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken