Details over het garen

 • Merk:
  Hobbii
 • Samenstelling:
  100% wol
 • Gewicht:
  100g
 • Lengte:
  400 m
 • Aanbevolen breinaald:
  3 - 3½ mm
 • Stekenverhouding:
  10 x 10 cm = 30 steken x 42 naalden
 • Garengroep:
  Super Fine
 • Wasvoorschrift:
  Met de hand wassen
 • Hashtag:
  #hobbiidreamcolour

Hobbii

Dream Colour

Super Fine100% Wol

Koop meer - bespaar meer

Aantal Bespaar Prijs/stuk
2 14% 14,62 €
4 21% 13,43 €
6 35% 11,05 €

17,00 €  Vanaf 17,00 €

Kies kleur:

Dream Colour is 100% wol in fijne grote bollen van 100 gram met een lange looplengte. Het garen heeft een langzaam kleurverloop en is verkrijgbaar in een uniek kleurenpalet. Dream Colour maakt van zelfs het eenvoudigste patroon een unieke creatie. Dream Color is verkrijgbaar in verschillende kleurvariaties met langzame kleurovergangen, waarbij verrassend mooie tinten worden gemengd. Het spannende van dit garen is, dat je niet precies weet hoe het uiteindelijke resultaat wordt. Elke bol heeft namelijk zijn eigen unieke kleursamenstelling. Het wordt daarom ook nooit saai om met Dream Colour te breien of te haken, want er duiken telkens andere kleuren op :-)

LET Op: In sommige gevallen kun je nog een beetje van de kleurstof ruiken. Dit is onschadelijk, en komt slechts omdat het net nieuw geproduceerd is. Dit verdwijnt tijdens het wassen of luchten van je werkstuk.

Gebruik Dream Colour voor sjaals en omslagdoeken, mutsen, bovenkleding zoals poncho’s - of brei bijvoorbeeld een volgdraad van Kid Silk mee, voor een extra warm en zacht resultaat.

Let erop dat Dream Colour per bol wordt verkocht, en niet per drie, zoals getoond op de foto. De foto’s illustreren enkel welke verschillende kleurennuances de bol kan bevatten wegens het lange kleurverloop. 

Let op dat er een klein foutje m.b.t het wasvoorschrift in sommige labels is geslopen: Dream Colour is niet superwash behandeld en mag daarom alleen met de hand worden gewassen! Onze excuses voor de verwarring. 

Bekijk patronen voor het garen hier: Patronen (8)

Anne

Ik heb al verscheidenen garens van Hobbii gekocht en gebruikt, maar mijn lievelingsgaren blijft toch deze Dream Colour. De draad glijdt soepel over de haaknaald, de kleuren zijn prachtig en onvoorspelbaar (wat ik erg leuk vind). Ik hou er ook van dat de draad zelf verschillende kleuren bevat, die onderling steeds lijken te veranderen, waardoor je steeds wisselende kleureffecten krijgt. Het garen blijkt ook enorm geschikt voor haaknaalden met verschillende diktes: zo heb ik al projecten gehaakt met haaknaalden nr 3 ; 3,5 ; 4 ; 4,5 ; 5 -- telkens met een geslaagd resultaat. (alles hangt af van welke steken je gebruikt en welk effect je wil bekomen, natuurlijk). Kortom, ik ben fan!


Nannie de Bordes

De eerste bollen die ik bestelde waren super mooi. Toen bestelde ik nog twee kleuren. Mijn dochter die nooit haakte wilde dat ook graag leren ook vanwege de prachtige garens die ik bij jullie bestelde. We raken niet uitgebreid en gehaakt. Iedere keer zien we weer een kleur die we willen hebben. De kleuren van de wol lopen zo prachtig in elkaar over en weten niet wat de volgende kleur gaat worden die we willen maken. We worden er erg hebberig en blij van dat Hobbii zoveel kleur in ons leven kan toevoegen.


Annie

Bought for the color, stayed for the softness! I am currently using this yarn to create my first pair of selbu mittens. It is extremely soft and easy to work with, no issues with tangling or fraying. Very high quality in my opinion. The color in person is far more vibrant than in the photo, which was a very pleasant surprise. Highly recommend!


Sara

Enorm fijn garen. 100% wol, dus lekker warm maar niet zweterig. Het kleurverloop is langzaam, wat een mooie overgang geeft. Anders dan bij de meeste garens met dit type kleurverloop veranderen de individuele draadjes waaruit het garen getwijnd is individueel van kleur, waardoor je een mooi, steeds veranderend, mouliné effect krijgt.


Wijckmans

Dit is ook super mooie garen. Alleen coor mij een beetje te dun van draad. Maar ga er zeker nog Wel iets mooi mee haken helaas nog met een ander project bezig met andere wol die ik bij jullie besteld hebt.en bedankt voor het leuke snoepje dat er bij was


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Details over het garen

 • Merk:
  Hobbii
 • Samenstelling:
  100% wol
 • Gewicht:
  100g
 • Lengte:
  400 m
 • Aanbevolen breinaald:
  3 - 3½ mm
 • Stekenverhouding:
  10 x 10 cm = 30 steken x 42 naalden
 • Garengroep:
  Super Fine
 • Wasvoorschrift:
  Met de hand wassen
 • Hashtag:
  #hobbiidreamcolour
Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken