Go Handmade

Veiligheidsogen - Mixpakket - Bruin - 18 paar

text_you_save

7,95 €  Vanaf 6,90 €

Met deze veiligheidsogen van Go Handmade - ook wel amigurumi-ogen genoemd - geef je je handgemaakte knuffels een lieve uitstraling! Ongeacht of zijn gehaakt, gebreid of genaaid. Al onze veiligheidsogen hebben een sluitmechanisme van doorzichtig plastic, en op de foto kun je zien hoe je ze monteert. De veiligheidsogen zijn zeer populair en nu koop je ze voor een goede prijs. We hebben een ruime keuze met verschillende kleuren en maten, dus je vindt vast wat je zoekt. Waar wacht je nog op?

De verpakking bevat de volgende veiligheidsogen:

 • De ogen zijn bruin met een zwarte pupil.

  Het pakket bevat 18 paar veiligheidsogen en sluitingsmechanismen met 4 verschillende groottes:
  3 paar van 14 mm
  3 paar van 12 mm
  6 paar van 10 mm
  6 paar van 8 mm

Het product is getest en bevat geen schadelijke stoffen (certifikat EN71-3)

NB: Test altijd, of de veiligheidsogen goed vast zitten voordat het speelgoed in gebruik wordt genomen.

Bekijk patronen voor het garen hier: Patronen (5)

Esmée

Mooie oogjes, je hebt een beetje kracht nodig om de achterkantjes erop te duwen en het is even zoeken welke achterkantjes bij welke oogjes horen qua maat, maar als het eenmaal zit, dan zit het helemaal perfect en stevig. Must have voor iedere amigurumi-fanaat!


Nel

handig deze verpakking! Bij het haken van honden, amigurumi of wat ook heb je altijd het juiste formaat bij de hand. Soms wijk ik af van het patroon en kies ik een groter of kleiner maatje. Dat kan want bij Hobbii heb ik deze handige set gekocht!!


Nel

zo handig om diverse maten te hebben. Ik haak graag hondjes en bekijk welke maat het leukste staat. Vaak wijk ik van het patroon af en dan is het fijn om te kunnen 'doorpassen' met de verschillende maten. Prima keuze!


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken