Go Handmade

Babymobile van hout

Vanaf € 7,95  Vanaf € 7,95

Kies Grootte

Go Handmade’s houten babymobile is gemaakt van het milieuvriendelijke Schima Superba-hout van extra sterke kwaliteit, wat een goede stabiliteit verzekert. 

Deze babymobile kan worden gebruikt voor uw zelfgemaakte projecten, en geeft een gezellige sfeer. Het pakket bevat tevens een ophanghaak, waaraan de mobile kan worden opgehangen.

De mobile heeft een diameter van 39 cm.

Getest en gecertificeerd: bevat geen schadelijke stoffen. EN71-3 gecertificeerd.

Loes

Degelijke houten mobiel. Heb bij het in elkaar zetten een druppeltje houtlijm gebruikt, zodat ik zeker weet dat de onderdelen muurvast zitten. Vooral belangrijk als je de mobiel boven het baby wiegje hangt! Het eindresultaat is echt geweldig. Hoop dat mijn kleinzoon er veel plezier van zal hebben…


Marloes

Een hele mooie mobile. Ik heb er gehaakte vogeltjes en vlinders aan gehangen en hij hangt boven het bedje van onze dochter. Ze vindt hem geweldig en kijkt er graag naar. Het is een stevig product en heel makkelijk te monteren.


Silke

Mooie houten mobiel. Helaas niet heel mooi afgewerkt en bij het ontvangen ontbrak er een arm. Gelukkig kreeg ik een nieuw toegestuurd. Je moet zelf een hat boren om het haakje in te stoppen (kan ook met de hand als je het haakje vasthoud met een doek en hard duwt/ draait). 1 van de openingen om een arm in te stoppen was ook niet groot genoeg.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken