Hobbii

Stekenmarkeerders - 25 stuks

€ 3,50  Vanaf € 3,50

Hier vindt u 25 stekenmarkeerders van plastic. De markeerders kunt u bijvoorbeeld gebruiken wanneer u met patronen werk, of om aan te geven waar een toer begint.

De punten van de markeerders zijn gerond waardoor zij niet prikken en bij zowel dik als normaal garen passen.
De markeerders zijn verkrijgbaar in geassorteerde kleuren. 

Mietje

Deze vrolijke stekenmarkeerdertjes zijn niet alleen mooi, ze zijn vooral de allerbeste! Aangezien ik heel veel met mohair brei, vind ik het zo geweldig dat ze niet blijven haken in de wol, want ze zijn gaaf en heel glad. Dat maakt ze zo handig in het gebruik. En ik gebruik ze voortdurend. Ik kan ze gewoonweg niet meer missen! En omdat ik dikwijls met vele breiwerkjes tegelijk bezig ben, kan ik er nooit genoeg van hebben... laat maar komen!


Denice

Deze stekenmarkeerder vind ik echt heel fijn! Heb nog geen enkel haakje kunnen vinden waaraan de draad zou kunnen blijven hangen. Dus het was een leuke verrassing dat deze markeerders als extraatje aan mijn bestelling waren toegevoegd. Dankjewel team-Hobbii 😊


Brigitte

Ze zijn heel handig in gebruik, hebben mooie kleurtjes en voelen stevig aan. Bij het eerste gebruik ging alvast alles goed. Hopelijk blijven ze stevig en kraken ze niet vlug door.
Zo weet je altijd je beginsteek.


Jolanda

Leuke kleurtjes. Erg handig in gebruik. Blijven niet in je wol hangen en prikken niet door de afgeronde puntjes. Ze zijn dun dus laten geen gaten achter in je werk.
Handig verpakt in een etuitje.
Toppertjes!


Anita vd Ploeg

Ik vind deze stukken beter dan mijn vorige (merk) markeerders! De vorige braken na korte tijd allemaal af, maar deze blijven ook na veelvuldig gebruik prima! Vette aanrader dus


Schrijf een beoordeling

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken