Pony

Breicalculator

LET OP! Dit product verdwijnt uit het assortiment. Sla je slag voordat het te laat is!

Deze breicalculator is een super handige hulp bij het berekenen van hoeveel steken en toeren je nodig hebt voor je breiproject. Je hebt alleen een proeflapje nodig, waarop je het vierkante raam van de breicalcularor legt (5 x 5 cm) om het aantal steken en toeren vast te stellen op 5 x 5 cm. Hierna worden de cirkels en pijlen op de breicalculator ingesteld op het aantal steken en toeren dat je hebt vastgesteld op het proeflapje - en voila, nu heb je het aantal steken en toeren berekend dat je moet gebruiken voor het bereiken van een bepaalde lengte en breedte in je project.

De breicalculator heeft ook nog een cirkel met centimeters, een cirkel voor steken en een cirkel voor toeren. En een 5 x 5 cm vierkante opening voor het meten van je proeflapje.

Ben je een ervaren breister, en wil je graag truien breien voor de hele familie, dan kun je nu eenvoudig de maten berekenen voor elk familielid vanuit één eenvoudig proeflapje.

Materiaal: Plastic


Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken