Stuff

Projectbag met etui

€ 40,50  Vanaf € 40,50

Deze mooie, robuuste en super handige tas van Stuff is een musthave voor de handwerkster. De tas is gemaakt van katoenen canvas in sterke kwaliteit, ze heeft een aantal vakjes binnenin om je haak- en breinaalden in te bewaren, kleine patroonboekjes, veel bollen garen enz. En als je één van degenen bent, die ervan houdt om op safe te spelen, en altijd veel spullen meeneemt (het is jammer als je niet de goede maat naalden bij je hebt), dan zit er ook nog een etui bij voor de kleinere accessoires, zoals steekmarkeerders, schaar en meetlint. De tas heeft een koordsluiting, die je dicht trekt.

De projectbag heeft een goede maat voor middelgrote en kleine projecten (zoals sokken, sjaals en kindertruien), dus een prima maat om mee te nemen.

We hopen, dat je er net zo blij van wordt als wij hier op kantoor.

Afmeting projectbag: 24 x 16 x 22 cm
Afmeting etui: 25 x 3 x 8 cm
Materiaal: katoenen canvas

Nel

Heeeeel handig, deze projecttas! Ruim en overzichtelijk en eigenlijk onmisbaar. Ik had er al lange tijd een oogje op maar nu deze tas in de herfstaanbieding was, heb ik niet langer geaarzeld. Meteen on gebruik genomen!


Karolien Z.

Mooi, stevig en handig tasje, maar kleiner dan verwacht. Op de foto's lijkt het alsof het groot genoeg is om patroonboekjes in mee te nemen maar dat lukt jammer genoeg niet. Ook breinaalden raak je hier niet in kwijt.
Leuk voor kleine haakprojecten, maar ik heb spijt dat ik niets groters heb besteld.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken