Houten borduurring

Klassieke borduurring van hout. Borduurwerk maakt een echte revival in het straatbeeld, en er zijn ontelbare mogelijkheden om je gebreide trui nog unieker te maken, met een geborduurd motief. Hiervoor is een borduurring eigenlijk een onmisbaar gereedschap. De ring houdt de stof/het breiwerk op z’n plek, zodat je een mooi motief kunt borduren.

Een borduurring bestaat uit twee ringen, en werkt op de volgende manier: Je draait de buitenste ring wijder. De binnenste ring wordt onder de stof/breiwerk gelegd, op de plek waar je wilt borduren. De buitenste ring duw je nu naar beneden over de stof/het breiwerk vanaf de bovenkant en houdt het op deze manier gespannen, zodat je gemakkelijker kunt borduren. Als je een groter motief gaat borduren, dan verplaats je de ring naar behoefte.

Materiaal: Hout
Diameter: 13 cm

Magret

Fijne borduurring, ideale maat, niet te groot. De stof blijft goed op zijn plek en de ring is groot genoeg om een flink stuk te borduren zonder de ring weer te verplaatsen.


Renata

Makkelijk in gebruik, ook voor de wat grotere projecten


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken