Hobbii

Step-by-Step KAL Kits

Do je mee met onze Step-by-Step Zomerdeken KAL (Knit-Along)? Lees meer informatie of koop het pakket hier.

€ 99,50  Vanaf € 99,50

Kies kleur:

Welkom bij Hobbii’s Step-by-Step Zomerplaid KAL (Knit-Along)!

KAL staat voor “Knit-Along” - het concept om een hele grote groep breisters te verzamelen voor een gezamenlijk project. Samen breien we hetzelfde patroon op hetzelfde tijdstip - in dit geval ook in hetzelfde garen. Dit geeft de mogelijkheid voor hulp van andere brei-enthousiasten, en het delen van je enthousiasme tijdens het breiproces met gelijkgestemden - en dat geeft een fantastisch saamhorigheidsgevoel! De breiclub voor de KAL vind je in ons Facebook evenement. Meld je hier aan.

Koop de kit

Om deel te nemen, koop je de kit. De kit bestaat uit:

  • Al het garen dat je nodig hebt voor het project

  • Versiering voor je projectbag of naaldenetui

  • Een pak van onze populairste steekmarkeerders

LET OP! Zodat de hoeveelheid garen in dit pakket past bij het patroon, moet je de juiste stekenverhouding hebben. Die staat aangegeven in het eerste gedeelte van het patroon. De aanbevolen breinaald van dit patroon is 6 mm. Heb je de neiging om strak of juist los te breien, dan is het handig om ook breinaalden van 5 of 7 mm klaar te hebben liggen. In deze blogpost hebben we alles wat je moet weten over het maken van een proeflapje opgeschreven.

Meld je hier aan voor het ontvangen van de wekelijkse delen van het patroon direct in je e-mail postvak.

Wanneer?

De Step-by-Step KAL start op donderdag 10 juni 2021 en loopt 6 weken. Elke donderdag delen we een nieuw deel van het patroon van de Step-by-Step zomerplaid via e-mail. Meld je aan via de link hierboven.

Over het patroon

Het patroon is ontworpen via het step-by-step principe in stijgende moeilijkheidsgraad met speciale focus op de beginnende breister, maar fungeert tegelijkertijd als een fijn zomerproject voor de ervaren breister. Het uiteindelijke resultaat is geheim, maar de zomerplaid gaat ca. 70 x 155 cm groot worden.

Voor dit patroon raden wij aan om rondbreinaalden te gebruiken. De aanbevolen naalddikte is 6 mm (80 cm) maar afhankelijk van hoe strak of los je breit, kun je ook kiezen voor een breinaald in maat 5 mm of 7 mm.

Win mooie prijzen 

Tijdens de duur van de KAL verloten we mooie prijzen. Welke dat zijn zie je in ons Facebook evenement

Heel veel breiplezier!

Bekijk patronen voor het garen hier: Patronen (1)

Bibeb

Heel leuk om te doen, steken worden duidelijk omschreven en duidelijke filmpjes. Blij dat ik mee doe,


Barbara

Een heel leuk project, maar wel echt voor de beginnende breisters


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gerelateerde producten

Andere klanten kochten

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken