BESPAAR 25%

Hobbii

Patroonhouder, Klein

Aanbieding verloopt over:
0dd 0uu 0minmin 0secsec
text_you_save

26,50 €  Vanaf 20,00 €

LET OP! Dit product verdwijnt uit het assortiment. Sla je slag voordat het te laat is!

Vind je het ook lastig om een goede manier te vinden hoe om te gaan met het patroon, terwijl je breit of haakt? Heb je ook al eens ondervonden dat het patroon verkreukeld uit je projectbag kwam, of dat het er misschien uit is gevallen?

Dat willen we niet! Want zonder patroon, geen gebreide en gehaakte producten. Maar nu hebben wij een super praktische en mooie oplossing voor degenen die dit probleem herkennen.

Wij hebben nu onze eigen patroonhouder in twee neutrale tinten. Deze kan opgeklapt worden en het patroon kan vastgezet worden met enkele sterke magneten. Als je wilt markeren tot hoever je bent gekomen of als je bezig bent met een diagram, daarvoor zit er ook een lange magneet bij, die je kunt gebruiken als leeshulp. 

De patroonhouder heeft een vak, waarin je andere patronen kunt bewaren (want laten we eerlijk zijn: er zijn maar weinig die slechts met één patroon tegelijk bezig zijn). Een naaldenmeter kun je bewaren in het vak.

De patroonhouder is verkrijgbaar in twee kleuren.

Als je een grotere patroonhouder zoekt, kun je deze vinden door op de link bovenaan de tekst te klikken

Een mooie patroonhouder voor degene, die graag zuinig is op haar patronen, terwijl ze ermee werkt.

Materiaal: Polyester & canvas
Maten: 19 x 1,5 x 22 cm

Tina

Zeer handig voor patronen. Mooie look.


Alinda

De kleine magneetjes zijn heel sterk en zorgen er echt wel voor dat je patroon blijft zitten. Bij mij zaten er maar 2 bij, maar is voldoende. De grote had wat krachtiger gemogen. Bij de sluiting mis ik, als je hem open hebt, een bevestigingspunt, zodat hij heen en weer blijft zwaaien. Verder doet het waarvoor ik hem gekocht heb, en het kleine opberg plekje is ook wel handig.


Martine

ik heb spijt dat ik dat niet eerder gekocht heb zeer handig voor je patronen


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken