Hobbii

Easy Touch Haaknaaldenset - 11 maten

2-8 mm

Mooie haaknaaldenset voor een echt goede prijs.

De Easy Touch Haaknaaldenset bevat 11 haaknaalden in verschillende maten - 2mm, 2,5mm, 3mm, 3,5mm, 4mm, 4,5mm, 5mm, 5,5mm, 6mm, 7mm & 8mm.

De haaknaalden zijn uitgerust met een zachte ergonomische grip - iedere maat z’n eigen kleur - en je kunt er uren mee haken zonder pijn in je handen. De haak is van aluminium en daardoor nikkelvrij. Hoe langer je ermee haakt, hoe fijner je ze vindt :)

Een absolute must-have voor een echte haak-enthousiast!

Lengte haaknaalden: 13,7 cm

De haaknaalden zijn getest en goedgekeurd op nikkel en schadelijke stoffen.


Veerle

Handige haaknaaldenset. Ze liggen heel goed in de hand. Met het handvat is het aangenamer om te haken. Je hebt een goeie grip.
Het is gemakkelijk dat je verschillende maten hebt. En dat deze verschillende kleuren hebben.
Door de verschikkende maten kan je heel veel.projecten maken.


Christine

deze haaknaalden haken supergoed :: de softgrip is heel aangenaam aan je vingers, en je hebt er meteen een hele reeks voor een zacht prijsje ! ik ben er superblij mee ! Er gaat hier in dit huis nog veel gehaakt worden !


Remke

Echt super fijne ergonomische haaknaalden!! Ze liggen echt heerlijk in de hand, en haken heel fijn. Kon al heel lang niet echt iets vinden maar hier ben ik echt heel blij mee. Zeker aan te raden!


Chloë

Super leuke en mooie hakenset! Ze voelen aangenaam aan en hebben een goeie grip. Door het grote aanbod van maten kan je veel verschillende soorten projecten maken. Een echte aanrader!


Joke

Wat een ToP set! Een must have voor elke haakster ... ik kocht deze in een aanbieding. Top naalden & liggen goed in hand ... En van de kleurtjes, instant happy gevoel


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken