Copenhagen Fibers staat voor stijlvol en Deens design. Wij hebben als doel het ontwerpen van producten voor jullie in de allerhoogste kwaliteit, met een tijdloos design en met een vleugje Scandinavische flair. 

Over onze keramiek serie
De keramiek serie is geproduceerd door een familiebedrijf in een klein bergdorp in de Xiamen provincie. Het keramiek is handgemaakt, dat geeft alle onderdelen extra veel charme. Kleine variaties in oppervlak en vorm zijn een natuurlijk en charmant deel van de productie. Elk stuk heeft z’n eigen uitstraling gekregen. Iedere kom of vaas is een unicum - geen twee zijn er gelijk.

Klare lijnen, stijlvol, tijdloos scandinavisch design - dat zijn de sleutelwoorden voor de serie.

De serie bestaat uit een reeks handige kleine en grotere potten en vazen voor het bewaren van je gereedschap; alles van chunky breinaalden tot de kleinste steekmarkeerders kan een plaatsje vinden in de verschillende schalen.

Het keramiek is exclusief rustiek en door en door gekleurd. De buitenzijde heeft een mooie matte finish, die geeft de verschillende schalen en vazen een ingetogen en zeer elegante uitstraling. De binnenzijde daarentegen is geglazuurd met een doorzichtige finish, die mooi glanst.

Geef je handwerkhoek persoonlijkheid met een vleugje scandinavisch design met onze stijlvolle keramiek serie.

BESPAAR 77%

Bonbonnière - Copenhagen Fibers

€ 4,70  € 20,00
BESPAAR 68%

Garenkom - Copenhagen Fibers

€ 16,00  € 50,00
BESPAAR 70%
BESPAAR 70%
BESPAAR 72%
BESPAAR 70%
BESPAAR 70%
Het product is toegevoegd aan het winkelmandje!
Bekijken