Hobbii

Neklamp Deluxe

text_you_save

36,50 €  Vanaf 18,20 €

Kies Grootte

Nieuwe en verbeterde versie met minder batterijverbruik.

Deze Neklamp Deluxe is de perfecte lamp voor zij die graag willen breien of haken met behulp van de juiste verlichting. De lamp kan rond de nek worden gedragen, zodat u beide handen vrij hebt. Met de Neklamp Deluxe, kunt u kiezen uit 2 lichtstanden. Het is eenvoudig om te wisselen. U drukt eenvoudigweg zacht op de aan/uitknop, waarmee u de lichtsterkte kunt instellen.

De twee uiteinden van de lamp bestaan uit LED-lampen die zowel afzonderlijk als tezamen kunnen worden aangezet. De twee lampen kunnen afzonderlijk van elkaar worden verplaatst en aangepast, zodat u verschillende objecten tegelijk kunt belichten, zoals bijvoorbeeld uw breiwerk en het patroon.

De neklamp is verkrijgbaar in twee groottes: 60 cm en 73 cm. Zit u met uw breiwerk ter hoogte van uw kin, raden wij u aan de kleine van 60 cm te kiezen. Wanneer u met uw breiwerk in uw schoot zit dan raden wij de grote versie van 73 cm aan.

Let erop dat er een kleine drukfout in de handleiding is geslopen. De batterijen zijn NIET inbegrepen in de doos. Je hebt twee AA batterijen nodig om de lamp in gebruik te nemen.

Volg de aanwijzing voor het plaatsen van de batterijen (zie afbeelding).

Technische informatie
Lumen: 20-25 lm
Kelvin: tussen 6500 en 7500 kelvin

Carla Kooijman

Dit is echt een goede aankoop geweest! Deze lamp geeft echt goed gericht licht, en grappig: ik gebruik deze lamp vooral bij het lezen!!!! Dat gaat zelfs liggend in bed goed. Overbodig te vermelden dat het voor haken en breien ook handig is. Maar ja daar zullen de meeste mensen de lamp via deze site voor hebben aangeschaft denk ik.
Nog even te vermelden dat de service hier ook dik in orde is, de nek lamp die ik bestelde was niet goed, 1 van de lampjes deed het niet. Ik kreeg zonder problemen een nieuwe toegestuurd!


Nancy

In de aanbieding gekocht: 2 voor de prijs van 1. En wat ben ik er blij mee! In deze warme zomer heb ik ook 's avonds laat in de tuin heerlijk kunnen haken. En de 2e ligt in de caravan! Geen ongezellige daglichtlamp meer aan in de avond...
Ideale lamp; zonder een grote lamp aan te zetten heb je toch goed licht om te haken. Dus ook op regenachtige dagen als het daglicht net niet genoeg is. En de lamp is zo licht dat je geen nekpijn krijgt.


Berlinda

Wat een uitvinding!!! Vanaf dag 1 ben ik verkocht, vanaf het moment dat het wat donkerder wordt of ik zit ergens zonder de juiste verlichting dan hangt het in mijn nek. Geen stress meer, geen vermoeide ogen, altijd je lichtje bij hebben, heerlijk! Ik gebruik het ook om te lezen, zoals deze zomer onder de notenboom, lekker koel maar te donker. Maar nu niet meer! Is makkelijk te regelen en super licht in je nek!


Veronica

Fantastisch ding: gebruik hem dagelijks: hangt aan knop van het bed om lekker te lezen op verschillende standen om bedgenoot niet wakker te maken. EN gaat alle vakanties mee: lekker lezen of haken op een duister balkonnetje of terras! Of aan de muzieklessenaar: werkt beter dan al die gammele cliplampjes! Mooi degelijk zeer verstelbaar ding, je kunt er alle kanten (letterlijk...) mee op.


Francine

Super handige lamp! Zeker een koopje tijdens de "Black Friday actie"
Stevig toestel en toch niet storend als je hem draagt. Ideaal bij het handwerken en ook tijdens het lezen!
Eerst twijfelde ik welke maat ik zou nemen. 73cm vind ik ideaal. Juiste keuze voor mij.
Bestellen gaat vlot en levering tijdens deze drukke periode is ook in orde.


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken