Hobbii

Luckybag Cake Garen - 4 Cakes

Aanbieding verloopt over:
0dd 0uu 0minmin 0secsec

Koop meer - bespaar meer

Aantal Bespaar Prijs/stuk
2 24% 33,56 €
4 27% 32,34 €
6 32% 29,89 €

44,00 €  Vanaf 44,00 €

Details over het garen

Details over het garen

Oeps! De fabriek heeft verkeerde banderollen geprint en daardoor heb jij nu de mogelijkheid om een geweldig fijn garen in handen te krijgen in een luckybag!

Je krijgt maar liefst 4 geweldige en mooie kleurrijke cakegarens. Het garen is perfect voor het breien van truien, grote sjaals, zomertruitjes, een bolero, etc. in de mooiste kleurverlopen.

Houd je van verrassingen, ben je dol op cakegarens en houd je van kleur, sla dan nu toe.

De Luckybags zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Natasja

Ik ben erg blij met de mooie cakegarens die er in zaten. Twee donkere en twee lichte. Ik kan voorlopig vooruit, maar wat een feest zijn deze verrassingspakketten! Zou er zo nog 1 willen bestellen, maar wel een beetje bang dan dubbele te ontvangen.


Geri

Ik voel me super Lucky met deze Lucky bag. 4 prachtige bollen van cotton kings 😍. Oké, geen labels maar gewoon op te zoeken op de site. Super bedankt voor deze prachtige Lucky bag


K

4 mooie bollen die bij elkaar passen


Ulrike

Heel mooi garen, heel fijn materiaal, en heel mooie kleuren!
Het was natuurlijk een risico om gelijk twee luckybags te bestellen - een beetje jammer vind ik het wel, dat de inhoud van beide luckybags precies hetzelfde is (nu heb ik iedere bol twee keer), maar op de andere kant biedt dit natuurlijk ook weer nieuwe mogelijkheden voor grotere projecten, waarbij je twee bollen nodig hebt.


Claudia

Leuk om eens een paar bollen te ontvangen die je niet zelf zou kopen. Wel jammer, zoals eerder vermeld, dat er geen labels meer om de bollen zitten. Het was even lastig om te vinden welke cotton kings ik nu echt had :)


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken