BESPAAR 39%

Hobbii

Thermobeker - Hot Crocheter

text_you_save

17,50 €  Vanaf 10,70 €

Maak kennis met Hobbii's eerste to-go beker voor koffie, thee en andere dranken! Deze fijne beker in stijlvol design kan zowel je koffie warm houden als het water koud - al naar gelang waar je behoefte aan hebt onderweg ;-) En door de print op de beker, is er geen twijfel dat je een "HOT CROCHETER" bent.

We kennen het allemaal. Je installeert je fijn op de bank met een spannend haakproject en een heerlijke kop koffie. En binnen een mum van tijd ben je zo in beslag genomen door je project, en is je koffie koud geworden! Dat voorkom je met deze thermobeker.Maar dit is niet het enige voordeel dat we zien; als je onderweg een to-go beker gebruikt in plaats van plastic bekers, dan maak je ook nog een verschil voor het milieu.

De beker zelf is gemaakt van twee lagen RVS. De deksel is gemaakt van BPA-vrij kunststof met een siliconen-membraan die zorgt voor een goede afdichting en je drankje wel tot 6 uur warm houdt. Wil je omgekeerd je water koel houden, dan doet de beker dat tot wel 12 uur. Om lekkage te voorkomen, houd je de beker als hij vol is, rechtop.

Inhoud: 500 ml

Hoogte van de beker: 17,6 cm
Magnetron of ovengebruik: Nee
Afwasmachine: Nee
Vreizer: Nee 

Danique

Houdt je drinken erg goed en lang warm!


Cindy

Zeer tevreden houd lang warm


Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken