KnitPro

The Grateful Set - Sokkennaalden

15 cm

The Grateful Set is een deel van The Mindful Collection van KnitPro, en is een fijne set 15 cm stalen sokkennaalden!

KnitPro viert de meditatieve breikunst met deze sokkennaaldenset in de maten 2,0 - 5,0 mm - ideaal voor fijnere projecten met dun garen. Een inspirerend woord is met laser gegraveerd in de 5 naalden van elke maat, om de breisters de voordelen het oude brei-ambacht te helpen onthouden. In een separaat ritsetui zitten wolnaalden, een breinaaldenmeter en een serie steekmarkeerders. Al deze heerlijkheden zitten in een mooi stoffen etui met de herkenbare roomwitte en blauwgroene kleuren.

The Mindful Collection sokkennaalden zijn gemaakt van roestvrij staal. De breinaalden worden geproduceerd met het milieu in gedachten en alle verpakkingen zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Alle KnitPro breinaalden worden gemaakt in een familiebedrijf dat mensenrechten ondersteunt.

Maten in deze set: 2,0 - 2,5 - 3,0 - 3,5 - 4,0 - 4,5 & 5,0 mm

Lengte van de naaldpunten: 15 cm

Toebehoren bij deze set:

  • 1 breinaaldenmeter
  • 10 ronde steekmarkeerders
  • 10 steekmarkeerders met sluiting
  • 10 split ring steekmarkeerders
  • 2 stopnaalden

Materiaal: Roestvrij staal

Pssst.... Het oude symbool, dat je door de gehele The Mindful Collection tegenkomt, staat voor het universum en het leven en een zoektocht naar heelheid."

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.                    

Schrijf een beoordeling

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Het product is toegevoegd aan het winkelwagentje!
Bekijken